Μακεδονικός Αλιστράτης – Α.Ε. Καλαμπακίου 1-3: Ανεβαίνουν βαθμολογικά οι φιλοξενούμενοι

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Α.Ε. Καλαμπακίου που ανέβηκε πλέον στους 18 βαθμούς πλησιάζοντας πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δίκαιη επικράτηση για τους φιλοξενούμενους που ευτύχησαν να προηγηθούν με δύο γκολ του Προκοπίου στο πρώτο 25λεπτό του ματς και παρά το γεγονός ότι η Αλιστράτη μείωσε σε κομβικό σημείο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, το Καλαμπάκι διαχειρίστηκε σωστά το ματς και όχι μόνο άντεξε στην πίεση της Αλιστράτης στο ξεκίνημα του β’ μέρους, αλλά λίγο πριν το φινάλε βρήκε και 3ο γκολ φτάνοντας στο τελικό 1-3.

Να σημειώσουμε ότι στο β’ μέρος είχαμε και μικρή διακοπή στο ματς λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς φιλάθλων προς τον βοηθό διαιτητή.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 12’  ωραία προσπάθεια από αριστερά του Καλαϊτζίδη και σέντρα ο Προκοπίου ωραίο κατέβασμα και με κεφαλιά το 0-1.

Στο 25’  παρόμοια φάση με τον Καλαϊτζίδη να κάνει σέντρα και τον Προκοπίου με πλασέ μέσα από την περιοχή αυτή την φορά να κάνει το 0-2.

Στο 40’ πολύ ωραία προσπάθεια του Υψηλού και πλασέ μέσα από την περιοχή για το 1-2.

Στο 90’ ωραία προσπάθεια του Χιντζίδη από δεξιά και σέντρα σουτ με δύναμη η μπάλα βρίσκει στον Χατζηπουργάνη και με αυτογκόλ θα γίνει το 1-3.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αλβανίδης Χαράλαμπος με βοηθούς Δημόπουλο Κώστα και Μπαρούμα Κώστα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μακεδονικός Αλιστράτης(Βασίλης Σαρακασίδης):

Αντωνιάδης, Πολυζώνης, Γιάτσιος Χρήστος(76’ Μουχτάρης Χρήστος), Γιάντσιος Πασχάλης, Ζορμπίδης, Μαλλές, Γιάντσιος Γιώργος, Τοπαλίδης(3’ Μουχτάρης Γιώργος(26’ Χατζηπουργάνης), Υψηλός, Θεοφανίδης, Κοκοτσάκης Μανώλης.

Α.Ε. Καλαμπακίου(Λάζαρος Μουρατίδης):

Κελετζής, Πέτρο, Καλατζίδης, Κλόγκιρι, Δεμενελούδης, Παστραφίδης, Ρετζέπ, Μαυροβασίλης, Αγγελόπουλος, Καπτέλι, Προκοπίου.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Διαμαντί, Χιντζίδης, Τζιβανάκης, Ελευθεριάδης και Σωτηρέλης.

Δ. Α.   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *