ΠΑΟΠ Ν. Αμισού – Ηρακλής Αδριανής 2-0 | Εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων και πρόκριση στους 8 του κυπέλλου

Εύκολο, όπως εξελίχθηκε, ήταν το απόγευμα για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πολυχρονίδη, καθώς η Νέα Αμισός πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση επί του Ηρακλή Αδριανής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά και θέλοντας μόνο την νίκη και έτσι στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από μια ωραία σέντρα του Πουλά από τα αριστερά, ο Τσιμισκίδης με “τακουνάκι” στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Έτσι οι γηπεδούχοι διώχνοντας το άγχος, δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες και το 2-0 δεν άργησε να έρθει και πάλι με τον Τσιμισκίδη. Η Αδριανή προσπάθησε να σπάσει την πίεση του ΠΑΟΠ όμως δε κατάφερε κάτι το αξιόλογο, εκτός από μια ευκαιρία του Καγιόγλου, όπου προσπάθησε να κρεμάσει τον Μιχαηλίδη, με τον δεύτερο να διώχνει την τελευταία στιγμή.

Στο β’ μέρος η Νέα Αμισός συνέχισε με τον ίδιο Ρυθμό και δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις για γκολ κυρίως μέχρι το 60′, με πρωταγωνιστές τους Τσιμισκίδη – Θεοδοσιάδη – Πούλα.

Μετά το 60′ προπονητής της Νέας Αμισού έκανε κάποιες αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε όμως αν δεν ήταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Κοτσάκι, το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Στο τελευταίο 20λεπτο πιο επικίνδυνοι παίκτες ήταν οι Μπιαζάκης και Μασκαλίδης των γηπεδούχων.

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού: Μιχαηλίδης, Κανταρτζης(62’ Γκαμότσος), Σουμπάκης, Φερσιζίδης, Βραμέντζαλης, Χρυσοχοϊδης(71’Μπιαζάκης), Μυτιληναίος(62’ Κατσαβουνίδης), Ζαγιάκου, Τσιμισκίδης(80’ Μασκαλίδης), Θεοδοσιάδης(80’ Πλακίδης), Πουλάς.

Αδριανής: Κοτσάκι, Γκουτης, Μανωλεσακης, Αντζας, Λιόντας, Ζούφι (70’ Ζούφη), Μανταρλής, Πρίτσιου, Καγιαογλου, Καλογριάς, Μαρκοπουλος.

Πηγη Σταρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *