Κύπελλο ΕΠΣ Δράμας Α’ Φάσης: Γκολ και θέαμα στην πρεμιέρα του Κυπέλλου | Συναρπάστηκα παιχνίδια σε Αλιστράτη, Νεροφράκτη, Κ. Βρύση και Μοναστηράκι

Πρεμιέρα είχαμε σήμερα και στο Κύπελλο της ΕΠΣ Δράμας εκεί που σημειώθηκαν 32 τέρματα στις 9 αναμετρήσεις που διεξήχθησαν σήμερα Κυριακή 17/9.

Στην Αλιστράτη η τοπική ομάδα φιλοξένησε την ανανεωμένη ομάδα του Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν 6 παίκτες στην σύνθεση τους που για πρώτη φορά αγωνίστηκαν στο ανδρικό.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 3’ άνοιξα το σκορ με τον Ιωαννίδη με προβολή μετά από φάουλ που χτύπησε στο δοκάρι.

Στο 20’ η Αλιστράτη διπλασίασε τα τέρματα της όταν ο Θεοφανίδης έβγαλε την σέντρα και ο Ιωαννίδης θα πετύχει δεύτερο προσωπικό τέρμα για το 2-0.

Στην συνέχεια το Νευροκόπι ισορρόπησε το παιχνίδι και απείλησε κυρίως με τον Σωτηρόπουλο και Αμπατζίδη με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το Νευροκόπι έψαξε το γκολ για να ξανα μπει στο παιχνίδι, όπως η Αλιστράτη ήταν αυτή που βρήκε στην κόντρα το τρίτο γκολ με ένα πρώην του Ακρίτα τον Μπάτζιο για το 3-0 και σαν μην έφτανε αυτό στο 60’ ο Ιωαννίδης με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 4-0 πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Το Νευροκόπι όμως κατάφερε και έβγαλε αντίδραση και στο 62’ μείωσε με ωραίο σουτ του Σωτηρόπουλου και στο 80’ ο Ροξένος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Αλιστράτης και έκανε το 4-2, το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Νίκη στις λεπτομέρειες αλλα πολύ σημαντική σε μια δύσκολη έδρα πέτυχε ο Καστρινός, αφού κατάφερε και κέρδισε με 0-2 στο Δοξάτου τους τοπικούς Φιλίππους.

Όλα τα γκολ μπήκαν στο β’ μέρος με τον Μιτσκίδη στο 69’ να κάνει το 0-1 και στο 76’ ο Μουρατίδης να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

Απολαυστηκό παιχνίδι στον Νεροφράκτη εκεί που ο τοπικός Απόλλων φιλοξένησε την Γραμμένη σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν και το μοναδικό που οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Στο 28’ ο Λεϊλόγου έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, η απάντηση της Γραμμένης ήταν άμεση και στο 30’ ο Παρασκευόπουλος έκανε το 1-1 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενη βρήκαν τέρμα με τον Γεωργιάδη στο 55’ για το 1-2, στο 79’ ο Καρίνογλου έκανε το 2-2 οδηγώντας το ματς στα πέναλτι. Εκεί η Γραμμένη πήρε την πρόκριση με 3-4.

Μεγάλη πρόκριση για την Κ. Βρύση αφού κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Κουδουνίων με πέναλτι του Τσάντα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Η Κ. Βρύση ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ 50’ με τον Σκριτζόβαλη, με τα Κουδούνια να ισοφαρίζουν με τον Μούρα στο 85’ και τον Τσάντα με πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην σύνθεση τους και έγινε ένα όμορφο παιχνίδι.

Πρόκριση και για τον Βαθύτοπο μέσα στα Αμπελάκια με 0-2, τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι τσακίρης και  Χαλκίδης.

Πρόκριση και για το Μοναστηράκι στην επαναλειτουργία της ομάδος με 2-1 απέναντι στον Πήγασο Δράμας.

Το Μοναστηράκι ήταν ανταγωνιστικό και άνοιξε το σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Τοσούνογλου για το 1-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Λουκα, ενώ ο Πήγασος το μόνο που κατάφερε είναι να μειώσει το σκορ με τον Μίλο στο 85’.

Νίκη και για τα Κύργια που κατάφεραν και κέρδισαν την Αδριανή με 2-1, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο μέρος.

Στο 4’ ο Καλαϊτζίδης έκανε το 1-0 για τα Κύργια, στο 24’ ο Νικολαϊδης έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους ενώ η Αδριανή μείωσε με το γκολ του Καρύπη για το τελικό 2-1.

Δεν τα κατάφερε ο Ακρίτας Ν. Κρώμνης αφύ ηττήθηκε από τον Μυλοπόταμο με σκορ 0-1. Το χρυσό γκολ για τον Ηρακλή πέτυχε ο Παρασκευάς στο 59’.

Τέλος, γκολ και θέαμα στον Μαυρόβατο με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρόκριση αφού κέρδισαν τους Σιταγρούς με σκορ 5-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αλιστράτη – Νευροκόπι 4-2

3’, 20’, 60, Ιωαννίδης, 53’ Μπάτζιος / 62’ Σωτηρόπουλος, 80’ Ροξένος

Δοξάτο –Καστρινος 0-2

69’ Μιτσκίδης, 76’ Μουρατίδης

Νεροφρακτης – Γραμμένη 2-2 | 3-4 πεν

 28’ Λεϊλόγλου , 79’ Καρίνογλου / 30’Παρασκευόπουλος,55’ Γεωργιάδης

Κ. Βρύση – Κουδούνια 2-1

50’ Σκριτζόβαλης, 90+3’ Τσάντας / 85’ Μουράς

Αμπελάκια – Βαθυτοπος 0-2

70’ Τσακίρης, 80’ Χαλκίδης

Μοναστηράκι – Πήγασος 2-1

45’Τοσούνογλου Κ.,73’ Λουκάς Γ. / 85’ Μίλο

Κόκκινη ο Μαρούσης για το Μοναστηράκι

 Κύργια – Αδριανή 2-1

 4’ Καλαϊτζης,23’ Νικολαϊδης /38’ Καρύπης

 Ακρίτας Ν. Κρώμνης – Μυλοπόταμος 0-1

59’ Παρασκευάς

Μαυρόβατος – Σιταγροί 5-3

3’Καλαϊτζίδης (πεν) 47’, 60’Κονδυλίδης,75’ Κωνσταντινίδης Γ., 82’ Σωτηριάδης / 2 τέρματα Μπουγιουμλής,   Τσαρτσιταλίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *