Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Καλλιφύτο| Πήρε το ντέρμπι ο Βώλακας| δύσκολα κέρδισαν Αρκαδικός και Δοξάτο

Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας εκεί που είχαμε αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στην σημερινή αγωνιστική ημέρα είχαμε 5 νίκες γηπεδούχων, 2 φιλοξενούμενων και μία ισοπαλία ενώ η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αγ. Αθανάσιος – Προσοτσάνη δεν πραγματοποιήθηκε λόγω πένθους για τον χαμό του Στέλιου Ρούσου.

Σε 8 αναμετρήσεις είχαμε 26 τέρματα με τις περισσότερες ομάδες να προσφέρουν αρκετό θέαμα παρουσιάζοντας βελτιωμένο πρόσωπο.

Στα παιχνίδια της ημέρες, πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Καλλιφύτο καθώς κατάφερε και κέρδισε εκτός εδρας τον Καστρινό. Η ομάδα του Στάθη Μελικιδη υποτίμησε τον αντίπαλο με αποτέλεσμα να χάσει με 1-2.

Το σκορ άνοιξε στο 23′ ο Ασλανίδης με τον Καραγιαννιδη να ισοφαρίζει με ωραίο σουτ στο 55′. Στο 73′ ο Καραηλιδης χάρισε την νίκη στην Καλλιφύτο η οποία ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα.

Δύσκολη επικράτηση με 3-2 του Βώλακα στο ντέρμπι του λεκανοπεδίου με το Νευροκόπι. Η ομάδα του Στρατού Κονταξή άνοιξε το σκορ στο 10 ‘ με τον Μουζενιτοβ. Η απάντηση του Βώλακα ήταν άμεση και στο 20 ο Τσιμισκιδης έκανε το 1-1 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το Νευροκόπι μπήκε καλύτερα και στο παιχνίδι και στο 53′ ο Ιούλιος Μαυρόπουλος έκανε το 1-2 για τον Ακρίτα. Τα αντανακλαστικά του Βώλακα ήταν άμεσα και στο 65′ ο Τάσος Παναγιώτου έκανε το 2-2 και στο 82 ο Σίγγος Γιάννης έκανε το 3-2 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Επαγγελματική νίκη για το Δοξάτο και πρώτη στο πρωτάθλημα απέναντι στο βελτιωμένο Ακρίτα. Το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Ομπαση άνοιξε ο Βερανης στο 23′ . Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Ακρίτας πίεσε για την ισοφάριση με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα, ενώ στο 90′ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Καλαιδοπουλος.

Την μοναδική ισόπαλια της αγωνιστικής είχαμε στην Κ. Βρύση εκεί που η τοπικη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1. Στο 65 ‘ με πέναλτι ο Κωνσταντινίδης έκανε το 1-0. Στο 82 ‘ ο Πετρο αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 86’ ο Παλτσίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 1-1.

Τριτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για την Α.Ε. Κυργίων αφού κατάφερε και κέρδισε με 2-1 την Νέα Αμισό. Η ομάδα του Γιώργου Λαλα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ήταν μπροστά στο σκορ δύο τέρματα με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη τα Κύργια μπήκαν πάλι καλύτερα στο παιχνίδι και είχαν 2 δοκάρια να διευρύνουν το σκορ με το 2-0 να παραμένει. Στο 67′ ο ταλαντούχος Μπαντής έκανε το 2-1 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Επιστροφή στις νίκες για τον Κεραυνό Αρκαδικού αφού κατάφερε και κέρδισε τα Κουδούνια με 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 25′ ο Ουζουνης με τον Παπαδόπουλο 9 ‘ λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Βασίλη Σαρακασιδη παρουσιάστηκε βελτιωμένη και στο 65′ η μπάλα θα φτάσει στον Λεκοβιτς οποίος με ένα καλο ζυγισμένο σουτ από τα 35′ μέτρα έκανε το 2-1, το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Ορφέα Χωριστής οποίος χάλασε το καλό σερί του Ξηροπόταμο καθώς επικράτησε με 4-0.Ο Κουμπρογλου κατάφερε και σημείωσε 3τερματα στο 5′-55′-65 ενω στο 43 ‘ ο Αθανασίου είχε κάνει το 2-0 για την Χωριστή.

Εύκολο απόγευμα για την Πετρούσα αφού κατάφερε και κέρδισε με 5-0 το Φωτολίβος. Η ομάδα του Δημήτρη Κυριακίδη είχε σε καλή μερα τον Δροσίδη που κατάφερε και πέτυχε 3 τέρματα ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Καλέργης και Γεωργιάδης.

Κ. ΒΡΥΣΗΣ – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 1-1

65′ Κωνσταντινίδης/ 86’Αυτ Παλτσίδης

75′ Κόκκινη Πέτρο

ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 0-1

23′ Βερανης

90′ κοκκινη Καλαιδοπουλος για τον Ακριτας

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 5-0

34′- 70′-90′ Δροσίδης,82′ Καλέργης,86′ Γεωργιάδης

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 3-2

20′ Τσιμισκιδδης,65′ Παναγιώτου Τ., Σίγγος Γ./ 10′ Μουζενιτοβ,53′ Μαυρόπουλος Ι)

ΑΕ ΚΥΡΓΙΩΝ – ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ 2 – 1

(9’Προκοπιου,14′ Γαλάζιος/67′ Μπαντής)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ 2-1

25′ Ουζουνης,33′ Παπαδόπουλος /66′ Λεκοβιτς)

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ -Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 4-0

5′-55′-65’Κουμπρογλου,43′ Αθανασίου Σ.)

ΔΟΞΑ ΑΝΤ.ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 1-2

55′ Καραγιαννίδης/23′ Ασλανίδης,73′ Καραηλιδης

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Αναβολή

Βαθμολογία:

Κύργια 10

Βωλακας 10

Προσοτσάνη 9

Καστρινός 9

Αρκαδικός 9

Ξηροπόταμος 9

Χωριστή 8

Νέα Αμισό 6

Καλαμπάκι 5

Κ. Βρύση 5

Φωτολίβος 4

Νευροκόπι 3

Δοξάτο 3

Καλλιφύτο 3

Αγ. Αθανασος 0

Κουδούνια 0

Ακρίτας Ν. Κρωμνης 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *