ΕΠΣ Δράμας Κ14 – ΕΠΣ Κιλκίς Κ14 0-0: Δίκαιη μοιρασιά | Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΕΠΣ Δράμας και την ΕΠΣ Κιλκίς για το Ενωσιακό πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλο παιχνίδι ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας με την Δραμινή ομάδα να χτυπάει κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Κιλκίς μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και απείλησε κυρίως από στημένα χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 17’ η Δράμα θα έχει την πρώτη καλή ευκαιρία όταν μετά από ένα γέμισμα η μπάλα έφτασε εντός περιοχής στον Κιοσίδη που πλάσαρε με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 22’ το Κιλκίς θα κερδίσει πέναλτι όταν ο Γαλέας έβγαλε μια σέντρα η μπάλα βρήκε το χέρι του Ερελιάδη με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα των γηπεδούχων με τον διαιτητή να γυρνάει την φάση πίσω και να δίνει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκόγκος θα βρει όσο χρειάζεται την μπάλα ο Δημητριάδης για να χτυπήσει στο δοκάρι και να περάσει εκτός.

Στο 30’ η Δράμα θα πετύχει γκολ με τον Σολάκη μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Κιοσίδη με την σημαία του βοηθού να είναι σηκωμένη και να ακυρώνεται το γκολ ως οφ σαϊντ.

Στο 32’ νέα καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Σιγγιρίδης έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Κλότσικας θα πλασάρει με την μπάλα να περνάει άουτ, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Δράμα ανέβασε απόδοση έπαιξε πιο ανοιχτά και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως να φτάσει σε κάποιο τέρμα.

Στο 46’ ωραίο σουτ του Σολάκη για την Δραμινή ομάδα θα περάσει άουτ, ενώ έχασε ο ίδιος μια σπουδαία ευκαιρία στο 60’ όταν βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα όμως άνοιξε λίγο περισσότερο την μπάλα που μετά από προβολή ο Βοϊνός απόκρουσε σωτήρια.

Στο 52’ η Δράμα ζητάει πέναλτι σε πέσιμο του Σιγγιρίδη με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι σε αρκετές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια οι Δραμινοί απείλησαν με τους Εξουζίδη, Συμιρδάνη και Σολάκη με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από την Δράμα ξεχώρισαν οι Κιοσίδης, Σολάκης, Κλότσικαν και Ουζούνης, ενώ για το Κιλκίς οι: Βαρσαμίδης, Κατούδης, Νικολαϊδης και Γαλέας.

ΕΠΣ Δράμας(Γρηγοριάδης – Καρύπης): Δημητριάδης, Κουμοετλόγλου, Ερελιάδης, Ουζούνης, Πολυχρονάκης, Ξενίδης, Συγγιρίδης, Εξουζίδης, Κιοσσίδης, Σολάκης, Κλωτσικάς.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Συμιρδάνης, Κυριακίδης, Δερμεντζής, Ανδρίκος και Κοφαντίδης.

ΕΠΣ Κιλκίς (Αναστάσιος Χατζηαράπης): Βοϊνος, Βαρσαμίδης, Κεσίδης, Ηλιάδης, Κατούδης, Μάτας, Γκόγκος, Νικολαϊδης, Κηροποιός, Κωνσταντινίδης, Γαλέας.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Κελίδης, Μισίρκος, Ιωαννίδης, Κακαβίτσας και Παντελίδης.

Πηγή Star Β. Ελλάδος

Γράφει Δημήτρης Μπουτζέκης – Μέλος ΕΣΗΕΜ-Θ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *