Ήττα στην Καβάλα (2-0) για την Δόξα Δράμας (Ρεπορτάζ και στιγμιότυπα)

Φώτο: SportDrama.gr

Την ήττα γνώρισε το απόγευμα στην Καβάλα η ομάδα μας από την τοπική ομάδα με 2-0.

Σε ένα ακόμη φιλικό, πολλές ήταν οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής μας Θανάσης Κολιτσιδάκης , τόσο σε πρόσωπα όσο και σε σχηματισμούς σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα.

Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι ο κ.Κολιτσιδάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής τόσο στον Βασίλη Κουτσιανικούλη όσο και στον Νιμπα θέλοντας να δει την αγωνιστικής του κατάσταση.

Ο πρώτος μάλιστα είχε την ευκαιρία να πετύχει και γκολ στην παρθενική του εμφάνιση αλλά στάθηκε άτυχος.

Ωστόσο ο χρόνος κυλά υπέρ της Δόξας που έχοντας ενισχυθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες μπαίνει στην τελική ευθεία του μονταρίσματος.

Για την ιστορία τα γκολ  για τους γηπεδούχους πέτυχαν ο  Κολλας και ο Παντεκίδης στο 14΄ και  19΄λεπτό αντίστοιχα του πρώτου ημιχρόνου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Καβάλα:

Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης, Στικας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Βαλαβανόπουλος, Θωμαίδης, Κολλας, Ορφανίδης, Κοκκορης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπαποστόλου, Τζαμπέγια, Μαλανδρής Αδαμάκης, Κολλαράς, Παπαδόπουλος, Σαμιατάς,  Γιαννακός

Δόξα Δράμας:

Στεφανάκος, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Σπυρόπουλος, Μαυριας, Παρασκευάς, Μακντόναλτ Νιμπα, Γκίνο, Μπρουσελερς,   Κουτσιανικούλης, Μαυρου

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ακόμη και οι οι Ιμπάνιεθ, Ηλιάδης  Πινδώνης, Σαμπανίδης, Κιπ,  Κόντος, Φυτόπουλος, Πετρίδης.

Στιγμιότυπα της αναμέτρησης απο το Καβάλα πάμε γήπεδο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *