ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Δόξα Πετρούσας 1-0: Δύσκολη και αλλά δίκαιη νίκη για τους πρωτοπόρους

Μια ακόμη νίκη που την διατηρεί σε θέση οδηγού στη μεγάλη κατηγορία σημείωσε η ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού κερδίζοντας με 1-0 την σκληροτράχηλη ομάδα της Δόξας Πετρούσας.

Στους 47 βαθμούς πλέον ο ΠΑΟΠ 5 στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος με 15 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες και 53-19 τέρματα με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, στην 9η θέση η Δόξα Πετρούσας με 25 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 8 ήττες με 30-31 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος όπου μπήκαν δυνατά και πριν καταφέρουν να προηγηθούν στο φινάλε του πρώτου μέρους είχαν δύο δοκάρια σε στατικές φάσεις στο 16’ σε σουτ του Φερσιζίδη οριζόντιο και στο 30’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βακιρτζή στο κάθετο δοκάρι.

Στο 43’ έγινε το 1-0 από σέντρα από πλάγια υποδοχή  και πλασέ μέσα από την περιοχή του καλύτερου παίκτη σε απόδοση για τον ΠΑΟΠ στο συγκεκριμένο παιχνίδι Παύλου Τσιμισκίδη.

Η Πετρούσα που για μια ακόμη φορά σε ντέρμπι απέδειξε πόσο βαριά φανέλα έχει έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο β’ μέρος και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 75’ να ισοφαρίσει σε κόρνερ και κεφαλιά του Κύρτση που έδιωξε σωτήρια με τα πόδια ο Μιχαηλίδης.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς Αναστάσιο Μπουλή και Κωνσταντίνο Μπαρούμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Μιχαηλίδης Παύλος, Πούλας, Ιωσηφίδης, Τζάρτζαλος, Φερσιζίδης(71’ Γρηγοριάδης Παντελής), Προβατίδης(71’ Βραμέντζαλης), Αμανατίδης, Θεοδοσιάδης(52’ Μπιαζάκης Δημήτρης), Τσιμισκίδης, Βακιρτζής, Αμαραντίδης Κυριάκος(79’ Ζαγιάκου).

Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Ιακωβίδης, Ξενίδης, Γιαγκούλας(59′ Γεωργιάδης), Χατζησαββίδης(68′ Ζεδαμάνης), Τουκμακτσής, Ντόμπρος, Κατσαβουνίδης Π., Κοντογιάννης(51′ Κύρτσης), Βαβάτσης, Καλλέργης, Γάιδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *