Πετρούσα – Άγιος Αθανάσιος και Προσοτσάνη – Χωριστή ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία: Αλλαγή έδρας και εντός έδρας η πρωτοπόρος Νέα Αμισός με τον Άρη Φωτολίβους

Με την 10η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο στις 15:00 μ. μ. το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας.

Πολύ σημαντικά παιχνίδια τόσο στη μάχη της κορυφής όσο και σε αυτή της αποφυγής του υποβιβασμού.

Να δούμε αναλυτικά τα 6 παιχνίδια και την πορεία των ομάδων μέχρι τώρα:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής.

Ο Μέγας με πορεία πρωταθλητισμού στη 2η θέση μαζί με τον Βώλακα με 19 βαθμούς έχοντας την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα δεχόμενος μόλις 4 γκολ και με απολογισμό 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες θέλει τους τρεις βαθμούς για να μείνει σε τροχιά κορυφής.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την μεγάλη πρόκριση την Τετάρτη με το 2-0 επί της Δόξας Δράμας, θέλει να ξεπεράσει και την κούραση, απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη μέσα στο γήπεδο της Δόξα Πετρούσας που βρίσκεται στην 7η θέση με 13 βαθμούς και απολογισμό 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ. – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ

Το δεύτερο πολύ μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στη Προσοτσάνη με την τοπική ομάδα που έχει 3 συνεχόμενες νίκες να υποδέχεται τον Ορφέα Χωριστής που έχει 6 συνεχόμενες νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ.

Σε πολύ καλό φεγγάρι και οι δύο ομάδες που θυμίζουμε ότι πέρσι διεκδίκησαν το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος αλλά αυτό πήγε στον Βώλακα.

Στην 9η θέση η Προσοτσάνη με 12 βαθμούς έχοντας 4 νίκες και 5 ήττες, στην 4η ο Ορφέας με 18 βαθμούς έχοντας 6 νίκες και 3 ήττες.

Κοινός παρονομαστής;; Καμία από τις δύο ομάδες μέχρι τώρα δεν έχει φέρει ισοπαλία.

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ – ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ

Αλλαγή έδρας σε αυτό το παιχνίδι μια και ήταν να διεξαχθεί στο Φωτολίβος, επειδή όμως γίνονται έργα στο γήπεδο του Άρη οι δύο ομάδες αποφάσισαν να αλλάξουν έδρα, οπότε στο β’ γύρο θα παίξουν στο Φωτολίβος και το Σάββατο στη Νέα Αμισό.

Σίγουρα φαβορί οι πρωτοπόροι με 22 βαθμούς και απολογισμό 7 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα, έχοντας και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 22 γκολ.

4 ανατροπές έχει κάνει η Νέα Αμισός και αυτή την φορά θα επιδιώξει σε μια νίκη χωρίς άγχος, απέναντι σε μια ομάδα νεανική που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι τώρα και με 11 βαθμούς είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας μαζί με το Μικροχώρι έχοντας 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ

Επίσης παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τον Πανδραμαϊκό που μετά το 2-2 στο Καλαμπάκι έμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Η Καλλίφυτος με ανεβασμένη ψυχολογία πάει σε αυτό το ματς μετά τη νίκη στο εξάποντο με τον Καλαμώνα έχοντας 6 βαθμούς και 2 νίκες και 7 ήττες σε 9 αγώνες.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

Οι πρωταθλητές αν και αρκετά κουρασμένοι και με απουσίες παραμένουν σε απόσταση βολής από την κορυφή στη 2η θέση μαζί με τον Άγιο Αθανάσιο έχοντας 19 βαθμούς με 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Πανίσχυροι στην έδρα τους σίγουρα είναι το φαβορί απέναντι στον Άρη Μικροχωρίου που είναι στην 10η θέση μαζί με το Φωτολίβος στους 11 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Μια πολύ επικίνδυνη ομάδα που μη ξεχνάμε μια εβδομάδα πριν έκανε την έκπληξη αφήνοντας εκτός 8αδας κυπέλλου την Πετρούσα με νίκη 3-1 εκτός έδρας.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ

Επίσης εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τον Μέγα να καίγεται για βαθμούς όντας τελευταίος μαζί με τον Καλαμώνα έχοντας 1 νίκη και 8 ήττες, απέναντι στο «κυκλοθυμικό» φέτος Καλαμπάκι που δεν έχει νίκη στο γήπεδο του και είναι αήττητο εκτός έδρας!!

Στην 8η θέση το Καλαμπάκι μαζί με την Προσοτσάνη στους 12 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 9 αγώνες.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *