Άρης Φωτολίβους – Εθν. Αστ. Καλλιφύτου 2-0 : Πρώτη νίκη στα Play Out τον Άρη | Ανταγωνιστικοί οι φιλοξενούμενοι έχασαν στα σημεία (+ Φώτο)

Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στο Φωτολίβος σε μια φλεγόμενη ατμόσφαιρα που είχαν φτιάξει οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας ο τοπικός Άρης φιλοξένησε την ανταγωνιστική πάντα ομάδα της Καλλιφύτου που πήγε στο παιχνίδι με το απόλυτο στον θεσμό των Play Out.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 8’ έχασαν σπουδαία ευκαιρία όταν ο Παυλίδης έκανε το γέμισμα βγήκε τετ α τετ ο Παρουτσής με τον Πούλα προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 12’ ο Παρουτσής θα βγει πάλι τετ α τετ με τον τερματοφύλακα σούταρε με την μπάλα να περνάει και πάλι άουτ. Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 18’ όταν ο Μαντάς θα βγάλει την σέντρα από δεξιά ο Παρουτσής θα πιάσει ένα γυριστό σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 22’ ωραία προσπάθεια του Αμανατίδη από δεξιά θα πιάσει το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ. Συνεχίζουν να πιέζουν οι γηπεδούχοι και στο 30 ωραία κούρσα πάλι του Αμανατίδη θα παίξει κάθετα τον Ρουμελιώτη που θα βγει τετ α τετ με τον Τσακιρίδη θα πλασάρει για το 1-0 του Φωτολίβους.

Στο 36’ ωραίο κατέβασμα του Αμανατίδη θα σουτάρει από τα 35’ μέτρα ελάχιστα άουτ η μπάλα με το 1-0 να παραμένει. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 38’ όταν ο Αμανατίδης έβγαλε τετ α τετ τον Ρουμελιώτη με τον Τσακιρίδη να αποκρούει.

Στο 42’ ωραίο σουτ του Φεστερίδη από μακρινή απόσταση η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.

Στο 44’ ο Μαντάς θα παίξει κάθετα τον Παρουτσή που θα ανοίξει την μπάλα θα κάνει το σουτ με τον Πουλά να αποκρούει, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Καλλίφυτος μπήκε καλύτερα και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με Παυλίδη και Τσάκαλο με τον Πουλά να αποκρούει σωτήρια. Στο 70’ οι γηπεδούχοι θα μείνουν με  δέκα παίκτες καθώς ο Γκούζος θα βρει την μπάλα με το χέρι με αποτέλεσμα να αναγκάζει τον κ. Γκαϊτατζή να τον αποβάλει από το παιχνίδι. Φάουλ που εκτελέστηκε στο 71’ με τον Παρουτσή κεφαλιά του Χριστοφορίδη με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στην συνέχεια το Φωτολίβος είναι δύο καλές στιγμές με Ρουμελιώτη και Αμανατίδη με την μπάλα να περνάει εκτός. Μεγάλη ευκαιρία στο 85’ για τους γηπεδούχους; Πάλι με τον Αμανατίδη που σούταρε στην κλειστή γωνία του Τσακιρίδη με τον Τερματοφύλακα της Καλλιφύτου να αποκρούει.

Για να φτάσουμε στο 90’ όταν ο Ζορμπίδης βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα σκάβοντας την μπάλα πάνω από τον Τσακιρίδη για το 2-0, αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για φάουλ πάνω στον Παρουτσή στην αρχή της φάσης.

Στο 90’+4’ πέσιμο του Παρουτσή μέσα στην περιοχή ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με του φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι. 2-0 το τελικό αποτέλεσμα με το Φωτολίβος να παίρνει την πρώτη του νίκη στον θεσμό των Play out και η Καλλίφυτος να χάνει το πρώτο της παιχνίδι . Καλή η διαιτησία του κ. Γκαϊτζαρτζή με αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις με τις δύο ομάδες να έχουν κάποια μικρά παράπονα.

Απο το Φωτολίβος ξεχώρησαν οι: Ρουμελιώτης, Αμανατίδης, Χατζηπουργάνης και Καγιάογλου, ενώ για την Καλλίφυτο οι: Φερσιζίδης, Μαντάς, Παρουτσής και Χονδροπίδας

Φωτολίβος (Σαρακασίδης): Πουλάς, Χατζηπουργάνης, Ιωσηφίδης, Γκούζης, Κοκοτσάκης, Σαββίδης, Καραγιαννίδης, Χατζησαββίδης, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, Καγιάογλου, Αμανατίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: ΖΟΥΡΜΠΙΔΗΣ, Σοπελίδης, Κούρτογλου, Μπιαζάκης, Σοβαρός.

Καλλίφυτος (Ιωαννίδης): Τσακιρίδης, Μωϋσιάδης, Σαχανίδης, Χονδροπίδας, Σοφιανίδης, Παυλίδης, Τσάκαλος, Φερσιζίδης, Παρουτσής, Μαντάς, Ασλανίδης.

Στο β’ μέρος αγωνήσθηκαν οι: Χαραλαμπίδης, Χριστοφορίδης, Τσάκαλος Α., Ράγκος, Χριστοδούλου.

Φωτογραφίες Ελένη Ευστρατίδου

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια Δημήτρης Μπουτζέκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *