ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Άρης Μικροχωρίου 4-0: Δίκαιη νίκη με την έκταση του σκορ να αδικεί τους αξιόμαχους φιλοξενούμενους

Νικηφόρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα η φιλόδοξη φέτος ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού κερδίζοντας στο γήπεδο της με σκορ 4-0 τον νεοφώτιστο αλλά ιδιαιτέρα ενισχυμένο Άρη Μικροχωρίου.

Δίκαιη επικράτηση για τους γηπεδούχους με την έκταση του σκορ όμως να αδικεί την προσπάθεια των φιλοξενούμενων.

Στο 22’ ο μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών Παύλος Τσιμισκίδης με ωραίο πλασέ στην κλειστή γωνιά από πλάγια θα κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους και στο φινάλε του πρώτου μέρους ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 55’ λόγω αποβολής με 2ηκίτρινη κάρτα του Βασιλειάδη και 10 λεπτά μετά έμειναν με 9 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Χιντζίδη για εξύβριση.

Στο 80’ από πάσα του Καλλιονίδη ο Ιωσηφίδης έκανε το 3-0, για να κλείσει το σκορ στις καθυστερήσεις από ασίστ του Λυκίδη και γκολ του Αμανατίδη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δηλγεράκης Σάκης με βοηθούς Θαμνίδη Χαράλαμπο και Ρηγούλη Στέφανο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Γιαζκουλίδης, Κερεμίδης(61’ Λυκίδης), Ιωσηφίδης, Λουκίδης(75’ Μπιαζάκης Δημήτρης), Βραμέντζαλης, Ζαγιάκου(79’ Καλλιονίδης), Αμανατίδης, Γρηγοριάδης(61’ Σουμπάκης), Τσιμισκίδης, Πούλας(75’ Φερσιζίδης), Αμαραντίδης.

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Αθανασιάδης, Χιντζίδης, Μπραζιώτης, Καζάκης(12’ Βασιλειάδης), Μπουμπέκι, Κοσκερίδης(55’ Κωνσταντινίδης Μιχάλης), Βαβάτσης, Γεωργιάδης(19’ Τσίτσος, 46’ Τυπάδης), Δαφνάκης, Τόπι, Τουμαντζίδης Ανέστης(46’ Φωτιάδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *