Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Ορφέας Χωριστής 1-2: Με ανατροπή στο β’ μέρος έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου

Δηλώνει παρόν στη μάχη του τίτλου και ο Ορφέας Χωριστής μετά το πέρασμα του από τον Ξηροπόταμο με σκορ 2-4 με ανατροπή στο σκορ.

Ο Ορφέας πλέον θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του με αντίπαλο τον αδιάφορο βαθμολογικά Άρη Καλαμώνα και ταυτόχρονα ισοπαλία στο μεγάλο ματς Προσοτσάνη – Βώλακας για να πάρει αυτός το πρωτάθλημα και ας φαίνεται αυτή την στιγμή το μεγάλο αουτσάιντερ.

Από την άλλη μεριά ο Μέγας για ένα ακόμη παιχνίδι με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεση του, έπαιξε για το γόητρο και την ιστορία του παλεύοντας το παιχνίδι.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο αγωνιστικό μέρος είδαμε ένα ανοιχτό παιχνίδι από το ξεκίνημα με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ πολύ νωρίς στο 7’ με τον Αμανατίδη.

Άμεση απάντηση για τον Ξηροπόταμο με γκολάρα σουτ έξω από την περιοχή του Τανούσι και στο φινάλε του πρώτου μέρους είχαμε πέναλτι για τον Ξηροπόταμο και αποβολή για τον αριστερό μπακ του Ορφέα Παπαεμμανουήλ.

Ο νεαρός Κιοσσές έγραψε το 2-1, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όμως στο πρώτο μέρος, κέρδισε πέναλτι ο Καλλέργης με τον Δούμπλατζη να ευστοχεί και να κάνει το 2-2.

Στο β’ μέρος ο Ξηροπόταμος λόγω τραυματισμού του Καρασαββίδη έμεινε και αυτός με 10 παίκτες και η Χωριστή πιέζοντας ασφυκτικά από γύρισμα του Αραμπατζή και πλασέ στην κενή εστία του Αμανατίδη βρήκε το 2-3.

Το ματς έκλεισε με καταπληκτικό σουτ γκολ από τον Μελισσίδη για το τελικό 2-4.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δηλγεράκης Αθανάσιος με βοηθούς Μαρμαρίδη Τάσο και Ανδρέογλου Στέργιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Αντώνης Παπάζης):

Σαββίδης, Καρασαββίδης Χάρης, Πάππος(65’ Μπαϊρακτάρης), Σολάκης, Τσιάρας, Καλαϊδόπουλος, Κιοσσές, Μουχτάρης Γιώργος, Τανούσι, Πάνος(65’ Χακούσι), Κούνιος(30’ Δημίου Α.).

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Κιουμουρτζής, Μελισσίδης, Παπαεμμανουήλ, Παρασχίδης, Μανωλεσάκης, Καπουσούζης(65’ Κουμπρόγλου), Αμανατίδης, Δούμπλατζης(86’ Καρίπης), Βουτσινάς(86’ Φανέλης), Αραμπατζής(75’ Κεσίδης), Καλλέργης(46’ Τζιρίτης).

Star Β. Ελλάδος

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *