Δόξα Βώλακα – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 4-1: Με κεκτημένη ταχύτητα οι πρωταθλητές ξεκίνησαν με νίκη το πρωτάθλημα: Για αλλοίωση αποτελέσματος έκανε λόγο ο προπονητής του Ξηροποτάμου

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή χρονιά η πρωταθλήτρια ομάδα της Δόξας Βώλακα μπήκε με νίκη στο νέο πρωτάθλημα και μάλιστα με το επιβλητικό 4-1 απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι με τον προπονητή τους Δημήτρη Κυριακίδη στη συνέντευξη τύπου έκαναν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Πιο συγκεκριμένα με το σκορ στο 1-0 μετά από κόρνερ, διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι έδιωξε την μπάλα με το χέρι ο Γιάννης Σίγγος προ της γραμμής, ζητώντας πέναλτι και αποβολή με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουτεσίδη που βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Στο 18’ ο Βώλακας άνοιξε το σκορ με ωραία σέντρα του Γιάννη Σίγγου και πλασέ στο 2ο δοκάρι του Κώστα Σέγκου.

Ο νεαρός φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας από το Νευροκόπι έκανε και το 2-0 στο 40’ με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Ο Βώλακας καθάρισε το ματς πριν βγει το πρώτο μέρος  με τον Πέτρο Μποσκοψίου να σκοράρει με κεφαλιά στο 43’ μετά από κόρνερ του Δράμπαλη ο οποίος ένα λεπτό μετά έκανε το 4-0 από πάσα του Νίκου Στάικου.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι απλά πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Μουτεσίδη στο 87’ μετά από προσπάθεια και πάσα του Πάνου.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αλβανίδης Χαράλαμπος με βοηθούς Γεωργιάδου Αγάπη και Ζάμπα Χρήστο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Δερμεντζής(64’ Παπαδημητρίου Παναγιώτης), Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης(78’ Άρμεν Προκόπης), Βασιλειάδης, Σίγγος(64’ Τολμαϊδης), Δράμπαλης(74’ Τσαμπάζης), Σέγκος(74’ Παπαδημητρίου Θόδωρος), Σταμπουλής Ηλίας, Στάικος Νίκος.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Δημήτρης Κυριακίδης):

Ζιάκας, Κιόρογλου, Πάππος, Καρασαββίδης Ηλίας(64’ Γιαννάκης), Κελεσίδης, Οικονομίδης(75’ Δημίου), Κούνιος(46’ Καλαϊδόπουλος), Κιοσσές, Μουτεσίδης, Πάνος, Δερμεντζής(46’ Τσιάρας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *