Α.Ε. Καλαμπακίου – Ορφέας Χωριστής 0-1: Μεγάλο διπλό για τους φιλοξενούμενους και 4η σερί νίκη

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Πολύ μεγάλη νίκη την 4η συνεχόμενη με προπονητή τον Θωμά Ματρακούκα στον πάγκο πέτυχε ο Ορφέας Χωριστής κερδίζοντας με σκορ 1-0 στην πολύ δύσκολη έδρα της Α.Ε. Καλαμπακίου.

Μια ήττα που έφερε και την παραίτηση του Λάζαρου Μουρατίδη από τον πάγκο των γηπεδούχων, για έναν ικανότατο και πολύ πετυχημένο προπονητή που πρόσφερε πολλά στην ομάδα με πολύ καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και αποκορύφωμα φυσικά την κατάκτηση του κυπέλλου πριν 2 χρόνια.

Ο Ορφέας έφτασε τις 4 σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ ανεβαίνοντας στους 12 βαθμούς και από την άλλη το Καλαμπάκι έμεινε χαμηλά στη βαθμολογία στους 8 βαθμούς με απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 7 αγώνες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αρκετά ισορροπημένο μεταξύ δύο ικανότατων ομάδων.

Στο 11’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στο Κλόγκιρι σε μαρκάρισμα του Βουτσινά και είχαν την καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος στο 26’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Κωνσταντινίδη που έδιωξε στη γωνία του ο Κιουμουρτζής, επανέφερε την μπάλα στην περιοχή ο Καπτέλι αλλά το νέο σουτ του Αγγελόπουλου κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ.

Η φάση που σημάδεψε το ματς όμως έγινε στο 40’ με τον Δούμπλατζη να βγαίνει στην κόντρα και να ανατρέπεται σύμφωνα με τον ρέφερι από τον Κλόγκιρι που όντας τελευταίος στην άμυνα και σε προφανή θέση για γκολ ο Δούμπλατζης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Παρά το γεγονός ότι το Καλαμπάκι έμεινε με 10 παίκτες έβγαλε θέληση στο ματς και στο 50’ σε προσπάθεια του Αγγελόπουλου και συρτό σουτ του Κώστα Κωνσταντινίδη λίγο άουτ έχασε καλή ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ.

Η απάντηση του Ορφέα ήρθε 4 λεπτά μετά με τον Μάριο Βουτσινά με πολύ ωραίο συρτό σουτ έξω από την περιοχή να γράφει το 0-1.

Από εκεί και πέρα το Καλαμπάκι παίζοντας και με παίκτη λιγότερο ρίσκαρε και στην κόντρα ο Ορφέας είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με Αθανασίου και Αθανασιάδη να τελειώσει το ματς που δεν τις αξιοποίησε, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για πέναλτι πάνω στον Αθανασιάδη στο 77’ που δεν δόθηκε και για το ακυρωθέν γκολ του Δούμπλατζη για οφσάιντ στο 56’.

Το Καλαμπάκι παρότι έπαιζε με 10 παίκτες έκανε καλή εμφάνιση, έβγαλε πάθος και θέληση και κατέγραψε δύο καλές φάσεις για να ισοφαρίσει, σε φάουλ του Κωνσταντινίδη στο 80’ από πλάγια που έδιωξε με γροθιές ο Κιουμουρτζής και στο 95’ σε προσπάθεια του Τζιβανάκη που νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Ορφέα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Αγάπη Γεωργιάδου και Παρασκευά Αντωνίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Κελετζής, Ηλιόπουλος, Διαμαντί(80’ Καρράς), Κλόγκιρι, Καγιάογλου, Δημητριάδης Γρηγόρης, Αλμανίδης Στέφανος(88’ Ντόβας), Μαυροβασίλης, Κωνσταντινίδης Κώστας(73’ Τζιβανάκης), Καπτέλι, Αγγελόπουλος.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Θωμάς Ματρακούκας):

Κιουμουρτζής, Εμμανουηλίδης, Παπαεμμανουήλ, Μπατάκογλου, Παπαδόπουλος Σάββας, Αραμπατζής, Αθανασίου, Καπουσούζης, Δούμπλατζης(62’ Αθανασιάδης), Βουτσινάς(73’ Μανωλεσάκης), Κάππας(53’ Ζάχαρης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *