Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου  – Α. Ε. Αμπελοκήπων 4-0: Έπιασαν κορυφή οι γηπεδούχοι σκοράροντας όλα τα γκολ στο β’ μέρος

Στην κορυφή της βαθμολογίας από το απόγευμα του Σαββάτου με 16 βαθμούς μαζί με Βώλακα και Νέα Αμισό βρίσκεται ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου κερδίζοντας στο ντέρμπι της αγωνιστικής την αήττητη μέχρι σήμερα ομάδα της Α.Ε. Αμπελοκήπων.

Οι γηπεδούχοι έχουν 16 βαθμούς με 5 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα έχοντας και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μια και έχουν δεχθεί μόλις 2 γκολ.

Από την άλλη μεριά οι Αμπελόκηποι με 14 βαθμούς βρίσκονται στην 4η θέση έχοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλς 1 ήττα.

Το φιλμ του αγώνα

Σίγουρα καθοριστική στιγμή του ματς ήταν η φάση του 10’ όταν ο τερματοφύλακας των Αμπελοκήπων σύμφωνα με τον ρέφερι έπιασε την μπάλα με τα χέρια στην προσπάθεια του Κοντρόπουλου να απειλήσει και τον απέβαλλε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι Αμπελόκηποι πέρα από αυτή την φάση ζήτησαν πέναλτι σε προσπάθεια του Λουκοβίτη στο πρώτο μέρος και ζήτησαν κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι σε μαρκάρισμα του Κοσμά Παπαδόπουλου στον δεξιό μπακ Τσάννη που τραυματίστηκε σε αυτή την φάση και αντικαταστάθηκε.

Οι γηπεδούχοι έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα στο β’ μέρος και πάρα τις σημαντικές απουσίες που είχαν στο ματς(εκτός Λαμπρινουδάκης, Παναγιώτου Φόρης, Στεργιανός και Περπερίδης) κατάφεραν με έναν εκπληκτικό Γιώργο Παπαζώτο για ένα ακόμη ματς που έβγαλε τρεις ασίστ να φτάσουν στο τελικό 4-0.

Στο 51’ από κόρνερ του Παπαζώτου με κεφαλιά ο Παπακωνσταντίνου έκανε το 1-0, ενώ στο 62’ ο Δημήτρης Τουμαντζίδης έβγαλε σέντρα η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 77’ και πάλι ο Δημήτρης Τουμαντζίδης από κόρνερ του Παπαζώτου με πλασέ έκανε το 3-0 και στο 88’ πάλι ο Παπαζώτος κόρνερ και ο προωθημένος Δήμος Καραγιαννίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με τον Κοντρόπουλο στο φινάλε να έχει σουτ στο δοκάρι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χορόζογλου Βασίλης με βοηθούς Γιώργο Χατζηνάκο και Μανώλη Παστιάδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης): Παπαδόπουλος Κ., Παπακωνσταντίνου, Σκάρογλου, Καραγιαννίδης Δ., Παπαδόπουλος Κοσμάς(46’ Ζεκερίδης), Τουμαντζίδης Δ.(81’ Μπαστούνης), Μπαμπασαλή(87’ Συγγιρίδης), Περπερίδης(46’ Βασιλακάκης), Κοντρόπουλος, Παπαζώτος, Τσαγγαλίδης(87’ Κλότσικας).

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Ντίνος Τενξίζογλου):

Κανάκης, Τσάννης(30’ λ. τ. Παπαδόπουλος), Κυσσίδης Κώστας, Βασιλειάδης, Τσερκέζος, Μίτρε, Τέλο, Κυσσίδης Θανάσης(81’ Βέις), Λουκοβίτης, Καραγκιοζίδης(81’ Καραγιαννίδης Γ.), Θεοδωρίδης(10’ Χαλκίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *