Άρης Φωτολίβους – Α.Ε. Αμπελοκήπων 1-5: Επιστροφή στις νίκες με καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο Σαρακασίδη

Επιστροφή στις νίκες για την Α.Ε. Αμπελοκήπων στο ντεμπούτο του Βασίλη Σαρακασίδη στον πάγκο με σκορ 1-5 στη δύσκολη έδρα του Άρη Φωτολίβους.

Μια νίκη που φέρνει τους Αμπελόκηπους στους 28 βαθμούς και την 11η θέση της βαθμολογίας με 7 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες με 33-23 τέρματα και το Φωτολίβος στη 10η θέση παραμένει με 19 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 10 ήττες με 27-39 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Αποφασιστικά μπήκαν στο ματς οι φιλοξενούμενοι και μόλις στο 9’ ο Ηλιάδης έκανε σπάσιμο της μπάλας στον Θανάση Κυσσίδη που με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 για τους Αμπελόκηπους που στο 22’ σε παρόμοια φάση από μπαλιά του Μπάμπη Καραγκιοζίδη αυτή την φορά ο Τέλο με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 33’ με τον Ευσταθιάδη από τον τερματοφύλακα Λαζόγλου που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι και το εκτέλεσε ο παθών Ευσταθιάδης για να μειώσει σε 1-2.

Τρία λεπτά μετά όμως μετά από κόρνερ ο Βασιλειάδης με κεφαλιά σημείωσε το 1-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν άλλα δύο γκολ στο β’ μέρος με τον Βέις στο 76’ και τον Λουκοβίτη στο 85’ για το τελικό 1-5.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Θεοδωρίδη Γιώργο Τοπαλίδη Γιάννη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Στράτος Κονταξής):

Δεληγιώρογλου Γιάννης, Στοϊμενίδης, Καράνταης, Γεωργιάδης Δημήτρης, Δεληγιώρογλου Θανάσης, Μουλαδάκης, Ρουμελιώτης, Γεωργιάδης Νίκος, Κανταρτζής, Ευσταθιάδης(84’ Βλάχος), Ιορδανίδης.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Βασίλης Σαρακασίδης):

Λαζόγλου, Ηλιάδης(68’ Μουρατίδης Πολυχρόνης), Κυσσίδης Κώστας, Νικολαϊδης Άρης, Τσερκέζος(77’ Άλλα), Βασιλειάδης, Κυσσίδης Θανάσης(68’ Κασαπίδης), Μίτρε(87’ Τέλο Α.), Τέλο Γ.(46’ Βέις), Καραγκιοζίδης, Λουκοβίτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *