Πανδραμαϊκός – Άρης Καλαμώνα 4-1: Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και συνεχίζει την ανοδική του πορεία

Μια ακόμη νίκη για τον Πανδραμαϊκό στο ματς με τον Άρη Καλαμώνα και συνεχίζει να κυνηγά την κορυφή όντας πλέον μόλις στο -6 από την κορυφή.

Στην 5η θέση με 36 βαθμούς πλέον έχοντας 10 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες με 44-20 τέρματα, ενώ ο Άρης Καλαμώνα παραμένει ουραγός με 4 βαθμούς, 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 17 ήττες με 21-78 τέρματα και την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14’ με πλασέ του Γιώργου Μουρατίδη, ενώ 4 λεπτά μετά στο 18’ από σέντρα του Χατζηκυριάκου ο Γουνατίδης με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0.

Στο 53’ από προσπάθεια του Χατζηκυριάκου με αυτογκόλ του Μιχαηλίδη έγινε το 3-0 με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 63’ με τον Γιάννη Κυριακίδη με σουτ μέσα από την περιοχή σε 3-1 και τον Μουρατίδη όπως άνοιξε το σκορ έτσι και το έκλεισε στο 78’ και πάλι με τον Γιώργο Μουρατίδη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Θαμνίδης Χάρης με βοηθούς Ιορδανίδου Ελένη και Αχθοφορίδη Χαράλαμπο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ Α.Ο.(Γιώργος Λάλας): Χαραλαμπίδης, Ζυρινίδης Τάσος(84’ Ζυρινίδης Γιάννης), Μπαμπαλής, Τσακίρης, Καρασαββίδης Ηλίας(69’ Περσιανλής), Παπαδόπουλος Νίκος, Χατζηκυριάκου, Μητρούσης(84’ Βογιατζής), Μουρατίδης Γιώργος(84’ Άντζας), Αχαλινόπουλος, Γουνατίδης(69’ Καμίδης).

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Θεοδόσης Ταβλαρίδης): Βογιατζόγλου, Μητρούσης, Μιχαηλίδης, Χρυσόπουλος, Κοτζαμάνης, Μουρατίδης, Γεωργιάδης(64’ Συλλογίδης), Χατζηγεωργιάδης, Κυριακίδης(84’ Σταυρόπουλος), Ελευθεριάδης, Πουλιούδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *