ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Δόξα Βώλακα 1-2: ΤΕΡΑΣΤΙΟ διπλό με ανατροπή για τους πρωταθλητές που έμειναν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου

Τεράστια νίκη πέτυχε η πρωταθλήτρια Δόξα Βώλακα με 2-1 στην έδρα της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου ΠΑΟΠ Νέας Αμισού βάζοντας κυριολεκτικά ΦΩΤΙΑ στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Βώλακας με αυτή τη νίκη έμεινε ζωντανός στο στόχο να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο ανεβαίνοντας στην 3η θέση με 39 βαθμούς στο -3 πλέον από την κορυφή με 12 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες με 36-14 τέρματα.

Από την άλλη μεριά η Νέα Αμισός υποχώρησε στη 2η θέση ένα βαθμό πίσω από τον Άγιο Αθανάσιο με 41 βαθμούς έχοντας 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες με 50-18 τέρματα έχοντας και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το ματς που έγινε σε κατάμεστο γήπεδο από φιλάθλους και των δύο ομάδων, είχε γκολ αρκετά νωρίς στο 14’ με τον Βραμέντζαλη σε επαναφορά από απόκρουση του Παγκάκη και τον Βώλακα να πιέζει ασφυκτικά στο τελευταίο 15 λεπτό του πρώτου μέρους με δοκάρι του Δράμπαλη και κλασσική ευκαιρία με τον Νίκο Στάικο.

Στο β’ μέρος άναψαν τα αίματα στο 55’ με τον κ. Πουλικίδη να δίνει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αμανατίδη στο Νίκο Στάικο με τους γηπεδούχους να αμφισβητούν την απόφαση του ρέφερι.

Ο Στάικος αντικαταστάθηκε και την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ντίνος Δράμπαλης ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Από εκεί και πέρα το ματς άνοιξε με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν τη νίκη και τελικά ο Βώλακας να σκοράρει στο 75’ με τον Δράμπαλη στην κόντρα επίθεση να παίζει κάθετα με τον Γιάννη Τσαμπάζη που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με πλασέ διαμόρφωσε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 1-2.

Η Νέα Αμισός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά στη μεγάλη ευκαιρία του Βακιρτζή ο Παγκάκης σταθερότατος για ένα ακόμη παιχνίδι να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς Παρασκευούδη Αλέξανδρο και Κουβαλάκη Παναγιώτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης): Θεοδοσιάδης, Κερεμίδης(46’ Φερσιζίδης), Σουμπάκης, Τζάρτζαλος, Βραμέντζαλης, Σιλλός(84’ Βασιλειάδης Παύλος), Αμανατίδης, Προβατίδης(62’ Πούλας), Τσιμισκίδης(62’ Αμαραντίδης), Βακιρτζής, Ιωσηφίδης(77’ Ζαγιάκου).

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Στάικος Θανάσης, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Βασιλειάδης Μίλτος, Σέγκος(46’ Σίγγος Γιάννης), Δραμπάλης Ντίνος(87’ Τολμαϊδης), Τσαμπάζης(91’ Σταμπουλής Δημήτρης), Σταμπουλής Ηλίας, Στάικος Νίκος(59’ Μαρκόπουλος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *