Άρης Φωτολίβους – Προσοτσάνη Γ.Σ. 2-3: Σημαντική νίκη με γκολ λίγο πριν το φινάλε για τους φιλοξενούμενους

Την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Προσοτσάνη κερδίζοντας σ’ ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι την πολύ αξιόμαχη φέτος ομάδα του Άρη Φωτολίβους με σκορ 3-2.

Μια νίκη ψυχολογίας για τους φιλοξενούμενους που ανέβηκαν στους 6 βαθμούς, ενώ ο Άρης Φωτολίβους παρέμεινε στους 10 πόντους με την καλή του πορεία μέχρι τώρα έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με 5 γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Αυτό φάνηκε με το καλημέρα μια και στο 1’ από αριστερά ο Καλαϊτζής έκανε σέντρα που απέκρουσε ο τερματοφύλακας, στην επαναφορά όμως ο Γεωργιάδης από κοντά διαμόρφωσε το 0-1.

Άμεση απάντηση για τους φιλοξενούμενους στο 7’ με τον Ρουμελιώτη να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παναγιώτου Χρήστου, πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ευσταθιάδης κάνοντας το 1-1.

Το επιθετικό ρεσιτάλ συνεχίστηκε τρία λεπτά μετά με τον Πατένταλη να κάνει κεφαλιά πάσα στον Λάμπρου που από κοντά με πλασέ έκανε το 1-2.

Συναρπαστική εξέλιξη στο τελευταίο κομμάτι του ματς, με τον Ευσταθιάδη με σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 2-2 στο 80’ και 6 λεπτά μετά σε σέντρα του Παναγιώτου ο Λεωνίδας Καλαϊτζίδης να διαμορφώνει το τελικό 2-3.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Φωτεινή Δημητριάδου και Κώστα Δημόπουλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Δικταπανίδης Ανέστης, Δερβεντλής(12’ Στοϊμενίδης), Κανταρτζής, Μουλαδάκης, Δεληγιώρογλου Θανάσης, Γεωργιάδης Νίκος(72’ Αλκίδης), Ιορδανίδης(88’ Στυλιανίδης), Γεωργιάδης Δημήτρης, Ιωαννίδης, Ευσταθιάδης, Ρουμελιώτης.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ, Παναγιωτίδης(30’ Αβράμης), Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Πατένταλης, Πετρίδης, Γεωργιάδης, Ρούσσος(68’ Δροσίδης), Μωϋσίδης(55’ Καλαϊτζίδης), Λάμπρου(88’ Κουμπάκης), Παναγιώτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *