Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – Άρης Μικροχωρίου 1-3: Δίκαιη επικράτηση για τους φιλοξενούμενους

Μια ακόμη πολύ σημαντική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του Άρη Μικροχωρίου κερδίζοντας με σκορ 1-3 στη δύσκολη έδρα της Καλλιφύτου.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την 3η τους νίκη σε 7 αγώνες και έχοντας 2 ισοπαλίες και 2 ήττες μέχρι τώρα ανέβηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, αντίθετα με την Καλλίφυτο που παραμένει ουραγός σε ισοβαθμία με Καλαμώνα και Ξηροπόταμο έχοντας 1 νίκη και 6 ήττες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος μετά από ένα μισάωρο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ψάχνουν το γκολ με την ποιότητα που έχουν μεσοεπιθετικά βρήκαν σε καθοριστικό σημείο του ματς το γκολ.

Στο 39’ από εκτέλεση κόρνερ του Ζήση, η μπάλα πέρασε από τον Μπραζιώτη και με κοντινή  προβολή από κοντά ο Γκαμότσος έκανε το 0-1.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους στο 54’ όταν ο Μάριο Τόπι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2 και ουσιαστικά εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι στο δοκάρι που είχε στο πρώτο μέρος.

Στο 65’ έγινε και το 0-3 από ωραία κάθετη πάσα του Ζήση στον  Μπουμπέκη που σκόραρε μέσα από την περιοχή και το μόνο που κατάφερε η Καλλίφυτος ήταν στο 87’ να πετύχει το γκολ της τιμής με ωραίο τελείωμα του Τσάκαλου που βγήκε στην πλάτη της άμυνας.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Αλέκος με βοηθούς Γκαϊτατζή Σταματία και Μπόιτσιο Παύλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Κυριάκος Καρύπης):

Τσαγγαλίδης(71’ λ. τ. Γεωργιάδης), Κυριακίδης, Νεοφυτίδης(62’ Γεωργαντζής), Φερσιζίδης, Δερμεδεσιώτης, Κύρκος, Τσάκαλος, Μπαϊρακτάρι, Σοφιανίδης(62’ Σαχανίδης), Τρελλόπουλος, Κουτρουλάκης(44’ Σεμπελίδης).

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Τότκας, Βαβάτσης(70′ Γεωργιάδης), Γκαμότσος, Πεντεζίδης(70′ Μπαϊρακτάρης), Καζάκης, Κοσκερίδης, Δαφνάκης(70′ Τσίτσος), Κωνσταντινίδης Μιχάλης(46′ Φωτιάδης), Μπραζιώτης(61′ Μπουμπέκης), Τόπι, Ζήσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *