Δόξα Πετρούσας  – Δόξα Βώλακα 0-0: Κατέβασε τα ρολά ο Λαζόγλου και έμεινε το ματς στην ισοπαλία

Λευκή ισοπαλία είχαμε στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στη Δόξα Πετρούσας και την Δόξα Βώλακα.

Ένα αποτέλεσμα που κράτησε την κορυφή τους πρωταθλητές του Βώλακα με ισοβαθμία πλέον μαζί με Άγιο Αθανάσιο και Νέα Αμισό στους 16 βαθμούς έχοντας σε 7 αγώνες 5 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα, απέναντι στη Δόξα Πετρούσας που ανέβηκε στην 5η θέση με 12 βαθμούς μαζί με την Χωριστή, έχοντας 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος ο Βώλακας ήταν η ομάδα που είχε τα ηνία του ματς από την αρχή μέχρι το τέλος, δημιούργησε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες αλλά σταμάτησε πάνω σε ένα καταπληκτικό Στέφανο Λαζόγλου που στην κυριολεξία κατέβασε τα ρολά αρνούμενος να δεχθεί γκολ.

Πέρα από τον Λαζόγλου η ομάδα του Βώλακα σημάδεψε και δύο φορές τα δοκάρια με τον  Τσαμπάζη με  πλασέ μέσα από την περιοχή στο 70’ σε σέντρα του Δεμερτζή και παραλίγο αυτογκόλ από προσπάθεια και σέντρα του Μαρκόπουλου και διώξιμο του Χατζησαββίδη με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

Πολλές φορές η μπάλα τιμωρεί και παραλίγο η Πετρούσα στο τέλος κόντρα στη ροή του αγώνα να κλέψει το ματς σε σουτ του Γιαγκούλα στο εξωτερικό μέρος των διχτύων στο 84’ και μια ακόμη καλή στιγμή με τον Γάιδα στις καθυστερήσεις του ματς.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παυλίδης Σταύρος με βοηθούς Μπουλή Αναστάσιο και Τοπαλίδη Γιάννη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Στράτος Κονταξής):

Λαζόγλου, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Γιορδαμλής, Κοκοτσάκης Νίκος, Ντόμπρος, Κατσαβουνίδης(52’ Χατζησαββίδης), Γιάντσιος Γιώργος, Γεωργιάδης, Ουζούνης(46’ Γάιδας), Κύρτσης(58’ Κοκοτσάκης Μανώλης).

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Δερμεντζής, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Τσαμπάζης, Σέγκος(56’ Μαρκόπουλος), Δράμπαλης Ντίνος, Μουζενίτοβ(79’ Τολμαϊδης), Σταμπουλής Ηλίας, Στάικος Νίκος(56’ Βασιλειάδης Μίλτος).

Φωτογραφίες Κώστας Χαλβατζής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *