ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Πανδραμαϊκός 3-2: Ματσάρα και σπουδαία νίκη με ανατροπή για τους γηπεδούχους

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Νέας Αμισού με τον γηπεδούχο ΠΑΟΠ να κερδίζει με ανατροπή 3-2 τον πολύ καλό Πανδραμαϊκό και να πιάνει κορυφή στη βαθμολογία μαζί με Δόξα Βώλακα και Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου.

Η Νέα Αμισός έχει απολογισμό 5 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα μέχρι τώρα και με 17 γκολ την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, με τον Πανδραμαϊκό να μένει πίσω βαθμολογικά στην 9η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και απολογισμό 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος έγινε ένα πολύ καλό και συναρπαστικό παιχνίδι με 5 γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10’ από κόρνερ και διώξιμο του τερματοφύλακα ο Λυκίδης με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-0, με τον Πανδραμαϊκό να απαντάει άμεσα στο 20’ με σουτ του Μιχαηλίδη Χρήστου έξω από την περιοχή.

Ολική ανατροπή για τους φιλοξενούμενους στο 57’ σε κόντρα επίθεση με τον αμυντικό μέσο Παπαδόπουλο με πλασέ μέσα από την περιοχή να κάνει το 1-2.

Η Νέα Αμισός όμως έβγαλε αντίδραση και ανέτρεψε το σκορ.

Στο 65’ από φάουλ που εκτέλεσε ο Σουμπάκης, ο Παύλος Τσιμισκίδης υποδέχθηκε σωστά την μπάλα και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1, για να έρθει ο ίδιος παίκτης 7 λεπτά μετά από συνεργασία με Πούλα και Αχιλλέα Μπιαζάκη με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή να γράψει το τελικό 3-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς Παναγιώτη Κουβαλάκη και Δήμητρα Κοτανίδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Μιχαηλίδης Παύλος, Σουμπάκης, Ιωσηφίδης, Τζάρτζαλος, Βραμέντζαλης, Ευαγγελίδης(72’ Μπιαζάκης Αχιλλέας), Αμανατίδης(57’ Αμαραντίδης), Γρηγοριάδης(57’ Βασιλειάδης Π.), Τσιμισκίδης(87’ Καλλιονίδης), Πούλας, Λυκίδης(72’ Μπιαζάκης Δημήτρης).

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Γιώργος Λάλας):

Χαραλαμπίδης, Ζυρινίδης Τάσος, Μπαμπαλής, Καρασαββίδης Χάρης, Μιχαηλίδης Χ., Περσιανλής(78’ Καρασαββίδης Ηλίας), Χατζηκυριάκου, Τσακίρης, Ζυρινίδης Γιάννης(25’ Παπαδόπουλος), Αχαλινόπουλος, Γουνατίδης(70’ Μουρατίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *