Ισόπαλο το ντέρμπι Προσοτσάνη – Πετρούσα |Επαγγελματική νίκη για Χωριστή, Άνετα Αμπελόκηποι και Άγιος Αθανάσιος

Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα ο θεσμός του Κυπέλλου εκεί που πραγματοποιήθηκαν 4 πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, εκεί που σημειώθηκαν 10 τέρματα.

Στα αποτελέσματα της ημέρας ισόπαλο έληξε το παιχνίδι στην Προσοτσάνη με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Πετρούσα σε ένα ματς που είχε ένταση και αρκετό θέαμα όμως έλειπε το γκολ με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στα Κουδούνια η τοπική ομάδα φιλοξένησε τους Αμπελόκηπους σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του κ. Λούση ήταν ανταγωνιστική για περίπου 56’ όμως μετά κατέρρευσε. Ο Χατζηδημητρίου άνοιξε το σκορ στο 7’ για τους φιλοξενούμενους με τον Νεβεσιώτη να φέρνει το ματς στα ίσια 9 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 16’ για το 1-1. Στο 43’ και λίγο πρίν βγει το ημίχρονο ο Χατζηδημητρίου έβαλε μπροστά στο σκορ για την ομάδα του με το 1-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Κυσσίδη Α. έκανε το 1-3 στο 56’ ,με τον Τρελόπουλο να κάνει το 1-4 στο 60’. Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο νεαρός Μπεσικάς κάνοντας στο 62’ το 1-5 και στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

Στον Αρκαδικό ο Ορφέας Χωριστής πέτυχε επαγγελματική νίκη με 0-1 απέναντι στον τοπικό Κεραυνό. Οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν ένταση στο παιχνίδι και προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις με τους δύο τερματοφύλακες να έχουν αρκετή δουλειά.

Τις πιο καλές φάσεις τις είχε ο Αρκαδικός, όμως η Χωριστή είχε την κατοχή και την ισορροπία στο παιχνίδι της και στο 84’ ο Τσοχαταρίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος κοντρόλ του Αποστολίδη έκλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή πλάσαρε και έκανε το 0-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο Μικροχώρι η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Αγιο Αθανάσιο με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά ανταγωνιστικές και το Μικροχώρι για  αντέχει για αρκετό διάστημα στο παιχνίδι. Στο 49’ ο Κουρτογλου έκανε το 0-1  και ο Τουματζίδης στο 83’ έκανε το τελικό 0-2, μες τον Άγιο να κλειδώνει την συμμετοχή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ   –   ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ     1-6

Σκόρερ : 16’ Νεβεσιώτης  / 7’,43’ Χατζηδημητρίου, 56’ Κυσσίδης Α., 60’ Τρελόπουλος, 62’,83’ Μπεσίκας

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ   –  ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ       0-1

Σκόρερ :84’ Τσοχαταρίδης

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ  –   ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ              0              –              0

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ   – Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 0              –              2 Σκόρερ : 49’ Κούρτογλου, 83’ Τουματζίδης  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *