Κεραυνός Αρκαδικού – Ορφέας Χωριστής 0-1 : Στα σημεία πήρε το διπλό ο Ορφέας

Μεγάλο διπλό πέτυχε πριν από λίγο ο Ορφέας Χωριστής στην έδρα του Αρκαδικου με 0-1, με την ομάδα του κ. Πατζαρίδη να εξασφαλίζει την συμμετοχή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αρκαδικός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε μεγάλη κλασική ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό όταν ο Ουζούνης βγήκε τετ α τετ με τον Κοσκερίδη με τον νεαρό τερματοφύλακα να λέει ένα μεγάλο όχι.

Στην συνέχεια η Χωριστή ανέβασε απόδοση και στο 9’ ο Γαλάζιος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω. Όσο περνούσε η ώρα η Χωριστή έπαιρνε την κατοχή της μπάλας και πίεζε κυρίως με τον Κουμπρόγλου και τον Ουζούνη.

Στο 31’ καλή κούρσα του Ουζούνη ο Αρκαδικός με τον παίκτη του Κεραυνού να κάνει το σουτ και ο Κοσκερίδης να λέει και πάλι όχι. Στην συνέχεια σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Ουζούνης στο 32’ η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Νουσδίλη με τον νεαρό να κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει εκτός.

Μετά από αυτή την διπλή ευκαιρία η Χωριστή απάντησε με τις ευκαιρίες του Κουμπρόγλου, Αμανατίδη και Ιωσηφίδη με το 0-0 να παραμένει το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα  του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη πάλι με το καλημέρα ο Αρκαδικός έχασε πάλι  ευκαιρία αυτή την φορά με τον Νουσδίλη με τον Κοσκερίδη να λέει και πάλι όχι.

Στην συνέχεια η Χωριστή έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες με Κουμπρόγλου και Μελλισίδη με το 0-0 να παραμένει. Στο 29’ η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Ορφέα όταν ο Αθανασίου έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 84’ κακό κοντρόλ του Αποστολίδη ο Τσοχαταρίδης θα κλέψει την μπάλα θα μπει στην περιοχή θα κάνει το σουτ με την μπάλα να καταλείγει στα δίχτυα για το 0-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αρκαδικός (Τερζής): Αθανασιάδης, Μπόζιος, Αποστολίδης, Παρασχίδης, Καζάκης, Μωϋσιάδης, Ουζούνης, Παπαδόπουλος, Ψυχράμης, Νουσδίλης, Μελίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Βασιλειάδης, Λαμπριανίδης, Μπραζιώτης, Ζορμπίδης, Παντελίδης.

Χωριστή (Παντζαρίδης): Κοσκερίδης, Τσοχαταρίδης, Καλλέργης, Παπαεμμανουήλ, Αραμπατζής, Λαζαρίδης, Αθανασίου, Μελισσίδης, Αμανατίδης, Κουμπρόγλου, Γαλάζιος.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι:  Τζιρίτης, Κεσίδης Μ., Ιωσηφίδης,Μυλωνάς

Άριστή η διαιτησία του κ. Καμπάνταγη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *