Ορφέας Χωριστής – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 4-0: Ασταμάτητος ο Ορφέας πέτυχε 5η σερί νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ

Την εντυπωσιακή του πορεία συνέχισε ο Ορφέας Χωριστής κερδίζοντας με σκορ 4-0 τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου ανεβαίνοντας έτσι στους 15 βαθμούς με 5 συνεχόμενες νίκες με τον Θωμά Ματρακούκα στον πάγκο και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ!!

Στην 5η θέση ο Ορφέας με 5 νίκες και 3 ήττες, παραμένει ουραγός ο Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου με μια νίκη και 7 ήττες μαζί με Καλαμώνα και Ξηροπόταμο.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ορφέας από την αρχή ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και βρήκε σχετικά γρήγορα το γκολ στο 19’ με τον Αραμπατζή με σουτ έξω από την περιοχή.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τους γηπεδούχους στο 29’ σε σέντρα από δεξιά ο Αθανασιάδης έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δύο γκολ στο β’ μέρος, στο 61’ με τον Καπουσούζη με κοντινό πλασέ και το σκορ έκλεισε στο 75’ με ωραία ατομική προσπάθεια του Αθανασίου Σάββα και πλασέ μέσα από την περιοχή.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Άνθιμος Καλοσίδης με βοηθούς Βασίλη Τοπούζογλου και Θεοφάνη Κορμούλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Θωμάς Ματρακούκας):

Κιουμουρτζής, Εμμανουηλίδης, Παπαεμμανουήλ, Παρασχίδης, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής, Αθανασίου Σ.(80’ Κεφαλίδης), Καπουσούζης, Καλλέργης(46’ Δούμας), Βουτσινάς, Αθανασιάδης(64’ Αθανασίου Κ.).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Κυριάκος Καρύπης):

Τσαγγαλίδης, Κυριακίδης, Φερσιζίδης(77’ Γεωργαντζής), Σεμπελίδης, Μπαϊρακτάρι(83’ Ματσιώρης), Τσάκαλος, Κύρκος(73’ Σαχανίδης), Καλανίδης(34’ Δερμεδεσιώτης), Γεωργιάδης, Κουτρουλάκης(46’ Σεραλίδης), Σοφιανίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *