Δόξα Βώλακα – Άρης Φωτολίβους 3-0: Παρέμεινε στην κορυφή κερδίζοντας ένα αξιόμαχο αντίπαλο

Στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς μαζί με τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού παρέμεινε η ομάδα της Δόξας Βώλακα κερδίζοντας στο γήπεδο της με σκορ 3-0 την αξιόμαχη για ένα ακόμη παιχνίδι ομάδα του Άρη Φωτολίβους.

Οι γηπεδούχοι έχουν 6 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα μέχρι τώρα, ενώ ο Άρης Φωτολίβους παρέμεινε στην 10η θέση με 10 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς ήταν αρκετά καλό και σε αυτό βοήθησαν οι φιλοξενούμενοι που έπαιξαν ανοιχτά και είχαν τις καλές τους στιγμές στο ματς με κύριο εκφραστή στις επιθέσεις τον Ευσταθιάδη.

Ο Βώλακας είχε δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος με Τσαμπάζη και Σέγκο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 24’ από ελεύθερο βολέ ασίστ του Βαγγέλη Παγκάκη ο Τσαμπάζης με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 52’ ο Σταμπουλής εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεν βρήκε κανείς την μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0 και στο 89’ έκλεισε ο δείκτης του σκορ στο 3-0 με τον Δράμπαλη να κάνει σέντρα και ο Μουλαδάκης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 3-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Φόφη Νικολαϊδου και Γιώργο Θεοδωρίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Δερμεντζής, Καρπιτσάρης(90’ Παπαδημητρίου Θόδωρος), Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Βασιλειάδης Μ.(60’ Μουζενίτοβ Η.), Μαρκόπουλος, Δράμπαλης, Τσαμπάζης(85’ Σκληρός), Σταμπουλής, Σέγκος(90’ Κυμτσάρης).

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Δεληγιώρογλου Γιάννης, Στοϊμενίδης(89’ Δερβεντλής), Κανταρτζής(79’ Σύρτας), Μουλαδάκης, Δεληγιώργου Θανάσης, Γεωργιάδης Νίκος, Ιορδανίδης(79’ Κοντογιάννης), Γεωργιάδης Δημήτρης(89’ Σεραφειμίδης), Ιωαννίδης, Ευσταθιάδης(46’ Δεληγιώρογλου Α.), Ρουμελιώτης.

Φώτο αναμέτρησης: Γιώργος Μίρκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *