Αφιέρωμα στην φετινή πορεία του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού

Ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού ξεκίνησε την φετινή χρονιά με μόνο στόχο να είναι ανταγωνιστικός και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να είναι σίγουρα καλύτερος από την περσινή χρονιά. Ο Προπονητής της ομάδας ήταν και είναι ο Γιώργος Πολυχρονίδης, ένας προπονητής που έπαιξε χρόνια στην ομάδα ως ποδοσφαιριστής και ο προπονητής που επέστρεψε τους πόντιους στα σαλόνια του Δραμινού ποδοσφαίρου.

Η φετινή πορεία της ομάδα δεν ξεκίνησε πολύ καλά,  την χρονιά που πέρασε ξεκίνησε την προσπάθεια της από την Πετρούσα εκεί που αντιμετώπισε την τοπική Δόξα, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική όμως ηττήθηκε τελικά με 3-1. Την δεύτερη αγωνιστική ήρθε μια ήττα που δεν την περίμενε κανείς στην Νέα Αμισό αφού η ομάδα ηττήθηκε από την Χωριστή με σκορ 1-3, σε ένα παιχνίδια που όλοι οι παίκτες της ομάδας ήταν σε κακή ημέρα.

Την 3η αγωνιστική η Νέα Αμισός σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα καθώς ξέσπασε στην ομάδα της Καλλιφύτου με 4-0. Την επόμενη αγωνιστική ήρθε μια ακόμη ήττα για το σύνολο του Γιώργου Πολυχρονίδη αφού η Νέα Αμισός παρά την καλή της αγωνιστική παρουσία ηττήθηκε τελικά από το Καλαμπάκι με 1-0.

Την 5η αγωνιστική στο γειτονικό ντέρμπι με τον Κεραυνό Αρκαδικού, ένα ντέρμπι που είχαμε να το δούμε για την Α’ ΕΠΣ 12 χρόνια, η Νέα Αμισός «διέλυσε» τον Κεραυνό Αρκαδικού με σκορ 5-1, με τον Γιώργο Πολυχρονίδη να διαβάζει πολύ καλά τον Στέφανο Φεστερίδη.

Στην συνέχεια ήρθε το παιχνίδι στο Γ. Μακρής της Προσοτσάνη εκεί που ο ΠΑΟΠ φιλοξενήθηκε από την Προσοτσάνη, σε ένα παιχνίδι που η Νέα Αμισός ηττήθηκε τελικά δύσκολα με 1-0. Την 8η αγωνιστική ήρθε η 3η νίκη της Νέα Αμισός απέναντι στο Φωτολίβος με 1-2 σε ένα συνταρακτικό παιχνίδι με την ομάδα του Γιώργου Πολυχρονίδη να παίρνει την νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική ήρθε η ήττα με κατεβασμένα τα χέρια από την Α.Ε. Κυργίων με 3-0,την 10η αγωνιστική η Νέα Αμισός φιλοξένησε την Α.Ε. Αμπελοκήπων χάνοντας τελικά με 0-3, με την διαφορά δυναμικότητας να είναι αισθητή.

Την 11η αγωνιστική η Νέα Αμισός φιλοξενήθηκε στο Μενοίκιο από την Κ.Βρύση παραχωρόντας ισοπαλία 1-1. Την επόμενη αγωνιστική ήρθε μια νέα ισοπαλία αυτή την φορά από το Νευροκόπι με 1-1. Την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρο η Νέα Αμισός έπαιξε με το Δοξάτο σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Γιώργου Πολυχρονίδη ήταν καλύτεροι με τον ΠΑΟΠ να κερδίζει με 0-3, σε μια δύσκολη έδρα.

Την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου η Νέα Αμισός ήταν άλλη ομάδα χάνοντας ξανά από την Δόξα Πετρούσας, αυτή την φορά με 1-4. Την 15η αγωνιστική η Νέα Αμισός έπαιξε με την Χωριστή σε ένα παιχνίδι με τον Ορφέα να το παίρνει τελικά με 2-1. Την επόμενη αγωνιστική σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Γιώργου Πολυχρονίδη δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κέρδισε με 0-1 τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είχαν αρκετά παράπονα από την διαιτησία.

Την 17η αγωνιστική η Νέα Αμισός φιλοξένησε το Καλαμπάκι σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι το ήθελαν για το γόητρο τους, κερδίζοντας τελικά με 1-0. Την επόμενη αγωνιστική ήρθε και πάλι το ντέρμπι με τον Κεραυνό Αρκαδικού αυτή την φορά στην έδρα του Κεραυνού με την ομάδα του Γιώργου Πολυχρονίδη να κερδίζει εύκολα με 0-4. Την 19η αγωνιστική και τελευταία λόγω Κορωνοϊου η Νέα Αμισός φιλοξένησε την Προσοτσάνη σε ένα παιχνίδι που τελικά έχασε με 0-2.

Από την Νέα Αμισό την φετινή χρονιά ξεχώρισαν οι: Ζαγιάγκου, Ζάχαρης, Μουχτάρης, Φερσιζίδης, Αλαγκιοζίδης, ενώ στον δεύτερο γύρο άρεσε και ο νεαρός Μπαντής που έδωσε άλλον αέρα στα άκρα της ομάδας. Η Νέα Αμισός τερμάτισε στην 8η θέση με  24 βαθμούς έχοντας 31 γκολ υπέρ και 31 κατά, έχοντας μια καλή παρουσία και την φετινή χρονιά.

ΡΟΣΤΕΡ:

Α/ΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
1ΖΑΧΑΡΗΣ
2ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ
3ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΑΚΗΣ
4ΖΑΓΙΑΓΚΟΥ
5ΦΕΡΣΙΖΙΔΗΣ
6ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ
7ΑΛΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ
8ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ
9ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
10ΖΟΡΜΠΙΔΗΣ
11ΒΙΖΥΙΝΟΣ Κ
12ΙΣΛΑΜΙ
13ΤΣΕΝΕΚΙΔΗΣ
14ΜΠΟΖΙΟΣ Η.
15ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
16ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
17ΜΑΣΚΑΛΙΔΗΣ
18ΜΠΑΝΤΗΣ
19ΠΑΥΛΙΔΗΣ Θ.
20ΚΟΥΝΤΣΟΥΛΙΑ
21ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
22ΓΙΑΖΓΚΟΥΛΙΔΗΣ
23ΠΑΠΠΟΣ
24ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
25ΒΙΖΥΙΝΟΣ Δ.
26ΧΟΡΟΖΙΔΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ:

Α/ΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣΓΚΟΛ
1ΑΛΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ7
2ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ5
3ΖΑΓΙΑΓΚΟΥ4
4ΒΙΖΥΙΝΟΣ2
5ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ2
6ΜΑΣΚΑΛΙΔΗΣ2
7ΖΑΧΑΡΗΣ2
8ΜΠΑΝΤΗΣ2
9ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ1
10ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ1
11ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΗΣ1
12ΖΟΡΜΠΙΔΗΣ1
13ΚΟΥΝΤΣΟΥΛΙΑ1

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *