Ορφέας Χωριστής – Άρης Μικροχωρίου 3-0: Χτύπησε στις αρχές των δύο ημιχρόνων και πήρα δίκαια τους τρεις βαθμούς

Σε τροχιά πρωταθλητισμού παραμένει ο Ορφέας Χωριστής που κέρδισε στο εξ’ αναβολής παιχνίδι του Σαββάτου την πολύ καλή ομάδα του Άρη Μικροχωρίου με σκορ 3-0.

Μια νίκη που διατήρησε τον Ορφέα στην 4η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς έχοντας 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες με 23-11 τέρματα.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 15 βαθμούς με συγκάτοικο πλέον το Φωτολίβος  στην 10η θέση έχοντας 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες με 17-36 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και μόλις στο 5’ από ωραία σέντρα του Αθανασίου από κοντά ο Αραμπατζής έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν ένα καλό σουτ του Βαβάτση λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ  σε προσπάθεια του Τόπι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Σάββα Παπαδόπουλου με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η Χωριστή απάντησε με κοντινή κεφαλιά του Σάββα Παπαδόπουλου που πέρασε άουτ και κάπως έτσι χωρίς πολλές φάσεις φτάσαμε στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Σημαντικό για την εξέλιξη του ματς ήταν το γρήγορο γκολ του Ορφέα και στο ξεκίνημα του β’ μέρους μόλις στο 46’ από εκτέλεση φάουλ του Βουτσινά με τον Ιωσηφίδη στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του γράφοντας το 2-0.

Από εκεί και πέρα ο Ορφέας οργανώθηκε καλά στην άμυνα, οι αλλαγές έκαναν πιο επιθετικό το Μικροχώρι που είχε ως καλύτερη του ευκαιρία στο β’ μέρος ένα καλό σουτ του Ζήση στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Έτσι φτάσαμε στο 89’ με τον καλύτερο παίκτη του Ορφέα στο ματς Σάββα Αθανασίου με ωραία προσπάθεια να μπαίνει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ από κοντά να γράφει το τελικό 3-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παυλίδης Σταύρος με βοηθούς Θεοδωρίδη Κώστα και Αχθοφορίδη Χαράλαμπο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Θωμάς Ματρακούκας): Κιουμουρτζής, Κεσίδης(85’ Εμμανουηλίδης), Παπαεμμανουήλ, Παρασχίδης(89’ Ιωσηφίδης), Παπαδόπουλος Σάββας, Αραμπατζής, Αθανασίου(89’ Καλλέργης), Καπουσούζης, Κοντογιάννης, Βουτσινάς(85’ Μανωλεσάκης), Ζάχαρης.

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Αθανασιάδης, Αποστολίδης(52’ Κοκοτσάκης Μανώλης), Βαβάτσης(52’ Κοσκερίδης), Αυγητίδης, Καζάκης(31’ Βασιλειάδης, 62’ Ζήσης), Μπραζιώτης, Δαφνάκης, Τόπι, Τουμαντζίδης Ανέστης, Γεωργηεφένδης, Γεωργιάδης(31’ Ιωσηφίδης).

Δ.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *