Πανδραμαϊκός – Άρης Φωτολίβους 0-0: Κατέβασε τα ρολά ο Γιάννης Δεληγιώργλου σε επεισοδιακό παιχνίδι

Πολύτιμη ισοπαλία στη μάχη που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία πήρε ο Άρης Φωτολίβους με το ισόπαλο 0-0 σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο «Αλέκος Φρούσιος» με αντίπαλο τον ποιοτικό και πολύ φορμαρισμένο τον τελευταίο καιρό Πανδραμαϊκό.

Μια ισοπαλία που κράτησε τον Πανδραμαϊκό μακριά από την κορυφή στην 7η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες με 33-17 τέρματα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στη 10η θέση τον Άρη Μικροχωρίου με 15 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες με 22-29 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Θυμίζουμε ότι το ένα ημίχρονο μεταξύ των δύο ομάδων είχε γίνει το Σάββατο με το ισόπαλο 0-0(διακοπή του αγώνα λόγω κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου) και σήμερα διεξήχθη το 2ο 45λεπτό με το σκορ να μην αλλάζει και αν είχαμε αρκετές συγκινήσεις και αμφίρροπη εξέλιξη και σε αυτά τα 45 λεπτά του β’ μέρους που έπαιξαν οι δύο ομάδες.

Ο Πανδραμαϊκός είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και μια πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία σε σουτ του Μουρατίδη που έδιωξε ο Δεληγιώρογλου και στην επαναφορά σε νέο σουτ του Χατζηκυριάκου έδιωξε την μπάλα με τα πόδια.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση και έχασαν μια τεράστια ευκαιρία σε τέτατετ του Ευσταθιάδη να σκοράρουν όταν προσπάθησε να σκάψει την μπάλα πάνω από τον Μαντζιώρη που κατάλαβε την πρόθεση του Ευσταθιάδη και σταμάτησε την μπάλα με το ένα χέρι.

Η φάση του ματς έγινε όμως στο 96’ όταν δόθηκε πέναλτι μέσα στην περιοχή σε μαρκάρισμα που έκανε ο Σάκης Δεληγιώρογλου που αποβλήθηκε σε αυτή την φάση και με 2η κίτρινη κάρτα.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Αχαλινόπουλος και πάλι όμως ο καταπληκτικός Γιάννης Δεληγιώρογλου απέκρουσε με το ένα χέρι και στην επαναφορά σε νέο σουτ του Αχαλινόπουλου μπλόκαρε την μπάλα.

Εκεί κάπου χάθηκε ο έλεγχος από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και στις αψιμαχίες που ακολούθησαν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ηλίας Καρασαββίδης για χτύπημα εκτός φάσης στον Μουλαδάκη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Μπάμπης Αλβανίδης με βοηθούς Μπουλή Αναστάσιο και Γκόντε Άρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Γιώργος Λάλας):

Ματζιώρης Ζυρινίδης Τάσος, Παπαδόπουλος Νίκος, Καρασαββίδης Χάρης, Καρασαββίδης Ηλίας, Περσιανλής, Χατζηκυριάκου, Μιχαηλίδης, Μουρατίδης Γιώργος, Αχαλινόπουλος, Γουνατίδης.

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Στράτος Κονταξής):

Δεληγιώρογλου Γιάννης, Χατζηπουργάνης, Στοϊμενίδης(90’ Καράνταης), Γεωργιάδης Δημήτρης, Δεληγιώρογλου Σάκης, Μουλαδάκης, Κανταρτζής, Γεωργιάδης Νίκος, Χαρέμι, Ευσταθιάδης, Ιορδανίδης(93’ Αλκίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *