Προσοτσάνη Γ.Σ. – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 3-0: Επιστροφή στις νίκες απέναντι σε βελτιωμένο και ανταγωνιστικό αντίπαλο

Επιστροφή στις νίκες για την Προσοτσάνη όπου αγωνιζόμενη κεκλεισμένων των θυρών όντας τιμωρημένη, κέρδισε με σκορ 3-0 την βελτιωμένη και ανταγωνιστική ομάδα της Καλλιφύτου και έφτασε πλέον τους 27 βαθμούς στην 5η θέση μαζί με το Καλαμπάκι που έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Παραμένει χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα η Προσοτσάνη με 9 νίκες και 6 ήττες σε 15 αγώνες με 28-21 τέρματα.

Από την άλλη μεριά η Καλλίφυτος παραμένει στην προτελευταία θέση με 6 βαθμούς έχοντας 2 νίκες και 13 ήττες με 7-48 τέρματα και έχοντας την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος η Προσοτσάνη μπήκε καλύτερα στο ματς και αφού απείλησε με μακρινό σουτ που έδιωξε στη γωνία του ο Τσαγγαλίδης, άνοιξε το σκορ στο 20’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του προωθημένου κεντρικού αμυντικού Αστερίου Χρήστου.

Η Καλλίφυτος ανέβασε την απόδοση της και είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει σε κάθετη πάσα του Νίκου Τρελλόπουλου ο Κονδυλίδης έκανε το πλασέ σωτήρια όμως ο Γιάννης Αβραάμ στην έξοδο του έκοψε την μπάλα με τα πόδια.

Ο Λάμπρου προειδοποίησε στο 40’ με κοντινή κεφαλιά που έδιωξε σωτήρια ο Τσαγγαλίδης, στο 45+1 όμως από έξοχη κάθετη πάσα του Καλαϊτζή πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε από πλάγια με τον Μπαϊρακτάρι να διώχνει την μπάλα, σύμφωνα με την βοηθό Αγάπη Γεωργιάδου μέσα από την γραμμή με αποτέλεσμα να γίνει το 2-0.

Στο β’ μέρος η Καλλίφυτος ανέβασε και άλλο την απόδοση της και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να μπει ξανά στο ματς όταν σε προσπάθεια του Παρουτσή από αριστερά και γύρισμα στην περιοχή δεν μπόρεσαν από κοντά να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα Τρελλόπουλος και Κονδυλίδης και να διώχνουν οι αμυντικοί.

Η Προσοτσάνη βρήκε και τρίτο γκολ στο 78’ και εκεί κάπου κρίθηκαν όλα.

Ο Ματζιάρης έκανε ωραία προσπάθεια από δεξιά και σέντρα, έδιωξε την μπάλα ο Τσαγγαλίδης και στην επαναφορά με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή ο Καλαϊτζής έκανε το 3-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Αλέκος με βοηθούς Δημόπουλο Κώστα και Γεωργιάδου Αγάπη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ, Καλαϊτζίδης, Καλαϊτζής(80’ Κουμπάκης), Παπαμιχαήλ, Αστερίου(80’ Λατσίνογλου), Πετρίδης(60’ Ματζιάρης), Παναγιωτίδης, Μωυσίδης, Λάμπρου, Τσακμακίδης Κώστας(60’ Αβράμης), Παναγιώτου Χρήστος(60’ Προκοπίου).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Κυριάκος Καρύπης):

Τσαγγαλίδης, Κουτρουλάκης(21′ λ.τ. Καλανίδης), Νεοφυτίδης, Μπαϊρακτάρι, Κύρκος(90′ Ματσιώρης), Τσάκαλος, Κονδυλίδης, Παλατσίδης, Παρουτσής, Τρελλόπουλος, Κυριακίδης(83′ Σαχανίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *