Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 1-1: Ισοπαλία στο ντέρμπι και συνεχίζουν μαζί στην κορυφή

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Δράμας ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου και τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού.

Ένα αποτέλεσμα που διατήρησε τις δύο ομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας με 26 βαθμούς μαζί με την Δόξα Βώλακα μετά από 12 αγωνιστικές.

Τελικά στο ερώτημα μας αν θα υπερισχύσει η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα που ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου που έχει δεχθεί 6 γκολ ή στην καλύτερη επίθεση του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού που έχει πετύχει 29 γκολ, η απάντηση ήταν ισοπαλία.

Στην κορυφή οι δύο ομάδες με απολογισμό 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς με τους φιλοξενούμενους με υπέροχο τελείωμα του Κυριάκου Αμαραντίδη στο 9’ να ανοίγουν στο σκορ.

Ο Μέγας απάντησε με δοκάρι σε κοντινό σουτ του Κοντρόπουλου στο 14’ και έφτασε στην ισοφάριση στο 27’ σε εκτέλεση κόρνερ του Γιώργου Παπαζώτου και αυτογκόλ στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα ο σκόρερ της Νέας Αμισού Αμαραντίδης.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δύο φορές με τον Παύλο Τσιμισκίδη στο 29΄ και το 36’ και στο 44’ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς με τον Βραμέντζαλη να αποβάλλεται από τον ρέφερι Γκαϊτατζή Δημήτρη με 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα σε προσπάθεια του Δημήτρη Τουμαντζίδη με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα, κάτι που ανέφερε και στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Πολυχρονίδης.

Στο β’ μέρος ο Άγιος λογικά πήρε την κατοχή της μπάλας με τον ΠΑΟΠ να παίζει κλειστά και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με δύο σπουδαίες ευκαιρίες μέσα σε 1 λεπτό στο 74’ και στο 75’ και τις δύο φορές όμως ο Φόρης Παναγιώτου νικήθηκε από τον εξαιρετικό Παύλο Μιχαηλίδη.

Ο Άγιος ζήτησε δύο πέναλτι στο β’ μέρος στο 57’ σε προσπάθεια του Μπαμπασαλί για χέρι αμυντικού και στο 66’ σε παρόμοια φάση σε προσπάθεια του Νίκου Παπαδόπουλου με τον ρέφερι της αναμέτρησης και στις δύο περιπτώσεις να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο κατάμεστο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου με φιλάθλους και από τις δύο ομάδες σε πολύ καλές καιρικές συνθήκες αλλά σε πολύ κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς Μανώλη Παστιάδη και Δήμητρα Κοτανίδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης):

Λαμπρινουδάκης, Τσαγκαλίδης, Παπακωνσταντίνου, Καραγιαννίδης Δήμος, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Στεργιανός, Μπαμπασαλή, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Παναγιώτου Φόρης(77’ Ζεκερίδης), Παπαζώτος, Κοντρόπουλος(56’ Παπαδόπουλος Νίκος).

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Μιχαηλίδης Παύλος, Ιωσηφίδης, Φερσιζίδης, Τζάρτζαλος, Βραμέντζαλης, Ζαγιάκου(67’ Βασιλειάδης Παύλος), Σουμπάκης, Μπιαζάκης Δημήτρης(88’ Λουκίδης), Τσιμισκίδης(67’ Μπιαζάκης Αχιλλέας), Πούλας(78’ Καλλιονίδης Χρύσανθος), Αμαραντίδης Κυριάκος(78’ Λυκίδης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *