Πανδραμαϊκος – Προσοτσάνη Γ.Σ. 1-3: Ασταμάτητοι οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την 6η συνεχόμενη νίκη τους

Ποιος είδε και δεν φοβήθηκε την εκπληκτική Προσοτσάνη Γ.Σ. που με ψυχολογία στα ύψη μετά την μεγάλη πρόκριση στους 4 του κυπέλλου την Τετάρτη, πέτυχε την 6η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και έφτασε πλέον με 7 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 12 αγώνες(δεν έχει ακόμη ισοπαλία) τους 21 βαθμούς και μόλις 5 πόντους πίσω από την πρώτη θέση!!

Από την άλλη ο Πανδραμαϊκός που έχει να διαχειριστεί και τις πολλές απουσίες(12 ετοιμοπόλεμοι παίκτες σε αυτό το ματς) υποχώρησε πλέον στην 8η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς και απολογισμό 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος τα ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους με 2 γκολ μέσα σε 13 λεπτά.

Στο 6’ από ωραία εκτέλεση φάουλ του Καλαϊτζή με άπιαστη κεφαλιά ο Παυλίδης έκανε το 0-1 και στο 13’ ο Λάμπρου με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το 0-2.

Ο Πανδραμαϊκός που πάντα βγάζει μεσοεπιθετικά αντίδραση, άρχισε να δημιουργεί και να απειλεί τον αντίπαλο και κατάφερε στο 29’ με ωραία κεφαλιά του Γιώργου Μουρατίδη να μειώσει σε 1-2 με τον Γιάννη Αβραάμ να κάνει λανθασμένη έξοδο.

Παραλίγο οι γηπεδούχοι να φτάσουν και στην ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με τον Αχαλινόπουλο να μη μπορεί να νικήσει τον Αβραάμ που αυτή την φορά έκανε σωτήρια έξοδο και έκοψε με τα πόδια.

Ο Πανδραμαϊκός που ζήτησε δύο πέναλτι σε πτώσεις του Αχαλινόπουλου και του Μουρατίδη, είχε οριζόντιο δοκάρι στο 50’ σε σουτ του Γιώργου Μουρατίδη και ουσιαστικά το ματς κρίθηκε στο γκολ του Λάμπρου στο 63’ με υπέροχη κεφαλιά μετά από σέντρα του Χρήστου Παναγιώτου.

Ο Πανδραμαϊκός είχε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία με τον Θεόφιλο Γουνατίδη να ξαναμπεί στο ματς, δεν τα κατάφερε και το ματς ολοκληρώθηκε 1-3.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Αναστάσιο Μπουλή και Παύλο Μπόιτσιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Γιώργος Λάλας):

Ματσιώρης, Ζυρινίδης Τάσος, Παπαδόπουλος Νίκος, Καρασαββίδης Χάρης, Καρασαββίδης Ηλίας, Βογιατζής(23’ Καμίδης), Περσιανλής, Τσακίρης, Μουρατίδης Γιώργος, Αχαλινόπουλος, Γουνατίδης.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ, Παναγιωτίδης, Καλαϊτζής(87’ Κουμπάκης), Παυλίδης, Αστερίου, Πετρίδης, Γεωργιάδης(60’ Αβράμης), Μωϋσίδης, Λάμπρου, Τσακμακίδης Κώστας(87’ Ρούσσος), Παναγιώτου Χρήστος(72’ Δροσίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *