Δόξα Πετρούσας – Ορφέας Χωριστής 2-3: Με ανατροπή οι φιλοξενούμενοι σπουδαία νίκη και πιο κοντά στην κορυφή

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Ορφέας Χωριστής που έβγαλε αντίδραση μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τα ημιτελικά του κυπέλλου κερδίζοντας στη δύσκολη έδρα και πάντα υπολογίσιμη ομάδα της Δόξας Πετρούσας.

Με αυτή τη νίκη ο Ορφέας ανέβηκε στη 4η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς πλησιάζοντας στο -4 από την κορυφή με απολογισμό 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες, ενώ από την άλλη μεριά η Δόξα Πετρούσας παρέμεινε στην 9η θέση με 16βαθμούς έχοντας 4 νίκες όλες εκτός έδρας, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το πρώτο ημίχρονο ανήκει στην ομάδα της Πετρούσας που ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, είχε ακυρωθέν γκολ του Ζεδαμάνη για οφσάιντ και δίκαια προηγήθηκε στο 41’από έξυπνη μπαλιά του Ουζούνη και ωραίο τελείωμα πέφτοντας στο έδαφος με προβολή του Κατσαβουνίδη.

Στο δεύτερο μέρος όμως είδαμε άλλο παιχνίδι.

Ο Ορφέας έβγαλε χαρακτήρα, αντέδρασε και κατάφερε αρχικά στο 61’ από εκτέλεση φάουλ του Βουτσινά και κεφαλιά πάσα του Δούμπλατζη να ισοφαρίσει με κοντινή προβολή του αρχηγού της ομάδας Σάκη Αραμπατζή. Σε αυτή την φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι στο ξεκίνημα της φάσης προηγήθηκε φάουλ πάνω στον Γιάντσιο που δεν δόθηκε.

Δύο λεπτά μετά ο Δούμπλατζης από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-2.

Η Πετρούσα προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, είχε μια καλή ευκαιρία σε σέντρα σουτ του Χατζησαββίδη που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Κιουμουρτζής, για να φτάσουμε στο 85’ με τον Μάριο Βουτσινά να κλέβει την μπάλα από τον Ντόμπρο και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 1-3.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 2-3 με πέναλτι που κέρδισαν σε μαρκάρισμα που έκανε ο Σάββας Παπαδόπουλος και ο Καλλέργης με εύστοχη εκτέλεση μείωσε στο τελικό 2-3.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς Στέργιο Ανδρέογλου και Βαγγέλη Χασιώτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Στράτος Κονταξής):

Λαζόγλου, Ξενίδης, Χατζησαββίδης, Ντόμπρος, Τουκμακτσής, Γεωργιάδης Σάββας, Ζεδαμάνης(70’ Κύρτσης), Γιάντσιος(75’ Κοκοτσάκης Νίκος), Κατσαβουνίδης, Καλλέργης, Ουζούνης(82’ Παναγιώτογλου).

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Θωμάς Ματρακούκας):

Κιουμουρτζής, Εμμανουηλίδης(46’ Αθανασιάδης), Παπαεμμανουήλ, Ζάχαρης, Παπαδόπουλος Σάββας, Αραμπατζής, Αθανασίου, Καπουσούζης, Δούμπλατζης(70’ Παρασχίδης), Βουτσινάς, Κάππας(46’ Κοντογιάννης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *