Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Α.Ε. Αμπελοκήπων 1-1: Από ένα βαθμό οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν με βασικές απουσίες

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στον Ξηροπόταμο μεταξύ της τοπικής ομάδας που δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και της Α.Ε. Αμπελοκήπων που είναι στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας αλλά προέρχεται από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες.

Με αυτή την ισοπαλία οι γηπεδούχοι παρέμειναν στη 12η θέση αλλά ανέβηκαν στους 7 βαθμούς έχοντας μέχρι τώρα 2 νίκες, 1 ισοπαλία η πρώτη τους στο πρωτάθλημα και 9 ήττες και από την άλλη οι Αμπελόκηποι είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανταγωνιστικό και σε καλό επίπεδο αν αναλογιστούμε ότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν λαβωμένες σε αυτό το ματς με πολλές και σημαντικές βασικές απουσίες.

Στο πρώτο μέρος το σκορ ήταν στο 0-0 με τους Αμπελόκηπους να έχουν την κατοχή της μπάλας και πιο σπουδαία ευκαιρία με τον Βέις κοντινή κεφαλιά που απέκρουσε σωτήρια ο Ζιάκας και οι γηπεδούχοι πιο σπουδαία ευκαιρία κοντινό σουτ του Μαλλόσι με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα ψηλά άουτ.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν από στημένη φάση κόρνερ και κεφαλιά του Οικονομίδη με τον Χαλκίδη τερματοφύλακα των Αμπελοκήπων να μη μπορεί να διώξει την μπάλα και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν 12 λεπτά μετά από διώξιμο του Κιόρογλου ο Λουκοβίτης πρόλαβε την έξοδο του Ζιάκα και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ξηροπόταμος διαμαρτύρεται για κόκκινη κάρτα σε απώθηση αντιπάλου στον Πάππο στο 75’ και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για φάση πέναλτι σε προσπάθεια του Καραγκιοζίδη και έξοδο του Ζιάκα με τον ρέφερι της αναμέτρησης να έχει αντίθετη άποψη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς Ζάχαρη Μαρία και Παυλίδη Σταύρο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Γιώργος Σαμαράς):

Ζιάκας, Πάππος, Κιόρογλου, Τσιάρας(32’ Άρμεν Δημήτρης), Δερμεντζής(7’ Μαλλόσι), Καλαϊδόπουλος, Μελικίδης, Κελεσίδης, Μουχτάρης Γιώργος, Κιοσσές Ανδρέας, Οικονομίδης(87’ Ωραιόπουλος).

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Ντίνος Τενξίζογλου):

Χαλκίδης, Λουκοβίτης, Κυσσίδης Κώστας, Βασιλειάδης, Τσερκέζος, Κασαπίδης(69’ Καραγκιοζίδης), Τέλο(46’ Κυσσίδης Θανάσης), Βέις(46’ Παπαδόπουλος Κώστας), Καραγιαννίδης Γιώργος, Μουρατίδης Πολυχρόνης, Θεοδωρίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *