Καλύτερη 11αδα της 18ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Ξανά στο ραντεβού μας Σάββατο βράδυ για να δούμε την καλύτερη 11αδα της 18ης αγωνιστικής σύμφωνα με την γνώμη και των 7 ανταποκριτών μας που ήταν σήμερα στα γήπεδα για τις αναμετρήσεις.

1: ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΑΚΗΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Σπουδαίο ματς από τον τερματοφύλακα του Μέγα που ήταν σταθερός σε όλη την διάρκεια του ματς απέναντι στους πολύ ποιοτικούς παίκτες του Καλαμπακίου στο νικηφόρο 2-0 της ομάδας του με αποκορύφωμα την απόκρουση στο σουτ του Καγιάογλου στο 88’.

2: ΑΒΡΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Είχε την έμπνευση ο Φώτης Χατζηκυριάκου να τον τοποθετήσει σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι στη θέση του δεξιού μπακ θέλοντας να περιορίσει τις επελάσεις του Γιάννη Σίγγου και η επιλογή του δικαιώθηκε.

Εξαιρετικός ανασταλτικά, βοήθησε σε αρκετά σημεία του ματς και με τα ανεβάσματα του για το νικηφόρο 2-0 της ομάδας του επί της Δόξας Βώλακα.

3: ΚΙΟΣΣΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Σπουδαίο ματς από τον εξαιρετικό ακραίο χαφ του Ξηροποτάμου που πέτυχε και ένα υπέροχο γκολ για το 0-2 της ομάδας του στο νικηφόρο 1-2 μέσα στη δύσκολη έδρα του Μικροχωρίου.

4: ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΦΑΝΗΣ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Είτε βάλεις την μια αγωνιστική τον Αστερίου είτε τον Παπαμιχαήλ είναι το ίδιο πράγμα. Όταν είναι καλά αγωνιστικά μπορούν να τα φέρουν εις πέρας όσο ποιοτικούς και αξίας παίκτες έχουν απέναντι τους.

Εξαιρετικός ο Παπαμιχαήλ, αλάνθαστος με καίριες επεμβάσεις στο νικηφόρο 2-0 της ομάδας του επί του Βώλακα.

5: ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Ο αρχηγός πέρα από το γεγονός ότι ισοφάρισε με εύστοχο εκτελεσμένο πέναλτι στο τελικό 1-1 με την Δόξα Πετρούσας, έκανε πολύ καλό ματς και αποτελούσε εγγύηση για τα μετόπισθεν για την ομάδα του.

6: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.):

Ένα ακόμη εξαιρετικό ματς από το βασικό 6αρι του Πανδραμαϊκού φέτος με πολλά τρεξίματα και βοηθώντας και στην ανάπτυξη της ομάδας του στο νικηφόρο πέρασμα με 4-2 από την Χωριστή.

7: ΜΠΑΜΠΑΣΑΛΙ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής μαζί με τον Λαμπρινουδάκη για την ομάδα του στο νικηφόρο 2-0 επί του Καλαμπακίου σκοράροντας και τα δύο γκολ για την ομάδα του και έχοντας πολλά τρεξίματα σε όλο το ματς.

8: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(Άρης Φωτολίβους):

Σταθερή αξία για την ομάδα του φέτος, ένα ακόμη πολύ καλό ματς στο νικηφόρο 3-2 μέσα στην Καλλίφυτο με αποκορύφωμα φυσικά το καταπληκτικό απευθείας φάουλ στο 94’ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

9: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Όχι μόνο προσαρμόστηκε στη καινούργια του ομάδα, δίνει και λύσεις στο σκοράρισμα σε πολύ κρίσιμα παιχνίδια όπως το νικηφόρο 3-1 μέσα στο Μικροχώρι.

Καθοριστικό το 0-1 που πέτυχε μόλις στο 8’ και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις με πολύ καλή απόδοση.

10: ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Μεταγραφή «αεροδρομίου» ήταν αυτή του Βακιρτζή για τη Νέα Αμισό και το αποδεικνύει κάθε αγωνιστική.

Πρεμιέρα με 2 γκολ στο Μικροχώρι, σκόραρε με Προσοτσάνη και τώρα στο άνετο 1-7 στον Καλαμώνα πρόλαβε στα 67’ λεπτά που αγωνίστηκε να σκοράρει 4 φορές.

11: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ(Δόξα Πετρούσας):

Με διαφορά ο κορυφαίος της ομάδας του στο 1-1 μέσα στους Αμπελόκηπους με πολλά τρεξίματα στο χώρο του κέντρου και γενικότερη πολύ καλή παρουσία στο ματς.

Δ. ΑΔΑΚΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *