ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 1 με 8 Μαρτίου επιστροφή στις προπονήσεις και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Από τις πρώτες μέρα της άνοιξης φαίνεται ότι θα έρθει και η άνοιξη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς μετά το πράσινο φως για προπονήσεις της Γ’ εθνικής σειρά παίρνουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι ρόδινα όμως οι ΕΠΣ και η ΕΠΟ μαζί με την πολιτεία είναι έτοιμες να στηρίξουν την προσπάθεια των ομάδων ώστε να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους οι οποίες πλέον είναι αρκετές.

Έτσι μέχρι την Παρασκευή 26/02 περιμένουμε να  έχουμε επίσημες ανακοινώσεις για το μέλλον των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Σημαντική είναι η αυριανή ημέρα για όλες τις κατηγορίες ποδοσφαίρου καθώς θα συνεδριάσει η ΕΠΟ με τηλεδιάσκεψη για να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το αύριο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και πως θα ξεκινήσει πάλι το ποδόσφαιρο.

Θα υπάρχει όπως είναι λογικό και τροποποίηση της προκήρυξης  των πρωταθλημάτων, που η δικιά μας ΕΠΣ δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της και περιμένει τις εξελίξεις.  

Εκεί που υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία είναι στα τμήματα υποδομής και στις ακαδημίες με  τα νέα να είναι πολύ θετικά και ενδέχεται να επανέλθουν άμεσα μαζί με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

-Τέλος, μην χάσετε αύριο μετά τις 20:15  στο κανάλι της Dramasport την αποκλειστική συνέντευξη του  Προέδρου της ΕΠΣ Δράμας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Γιώργου Χατζησαρόγλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *