Άρης Μικροχωρίου: Παρελθόν απο τον πάγκο της ομάδας ο Γιάννης Ιωαννίδης λόγω παραίτησης

Ο Γιάννης Ιωαννίδης ανακοίνωσε την παραίτηση του απο τον πάγκο του Άρη Μικροχωρίου, δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του

•Δυσκολη και στεναχωρη ημερα η σημερινή..

•Θα ήθελα να ανακοινώσω την παραίτησή μου ως προπονητής της ομάδας μας. Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, αλλά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη για το μέλλον της ομάδας.

•Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας για τη συνεργασία και την προσπάθεια που έχετε επιδείξει κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως προπονητής σας. Ήταν τιμή και χαρά μου να εργαστώ μαζί σας και να βοηθήσω στην ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών σας δεξιοτήτων.

•Ωστόσο, νιώθω ότι ήρθε η στιγμή για να ακολουθήσω νεες προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις. Είμαι βέβαιος ότι με τη συνεργασία σας και το πάθος που έχετε για το ποδόσφαιρο, η ομάδα μας θα συνεχίσει να καλλιεργείται και να προοδεύει.

•Θα είμαι πάντα υποστηρικτής σας και θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις μελλοντικές επιδόσεις της ομάδας. Εύχομαι να πετύχετε όλους τους στόχους σας και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο.

•Ευχαριστώ για όλα και πάντα θα έχω μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου για αυτήν την ομάδα.

•Θέλω τέλος να ευχαριστήσω όλους μου τους συνεργάτες στο τεχνικο κομματι.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ιδιαιτέρως στον πρόεδρο της ομάδος για την αφοσίωση του στην απο κοινού μας πορεία.

Με εκτίμηση,

Γιαννης Ιωαννιδης ⚽️❤️

Μετά απο αυτό η ομάδα του Μικροχωρίου ανακοίνωσε:

Η διοίκηση μας είναι στη στενάχωρη θέση, να ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ιωαννίδη Γιάννη, ύστερα από την παραίτηση του. Σεβόμενοι την απόφαση του κοουτς, δε θα μπορούσαμε παρά να δεχτούμε την απόφαση του. Κοουτς σε ευχαριστούμε για όλα , δε λέμε αντίο εννοείται αλλά είς τό επανιδείν. Έκανες τόσα πολλά καλά για το σύλλογο που αν, λέμε αν υπάρχει κάτι αρνητικό πραγματικά είναι αμελητέο. Είσαι ένας από εμάς , ξέρουμε ότι αγάπησες την ομάδα και θα σε περιμένουμε πίσω στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *