Α.Ε. Καλαμπακίου – Γ.Σ. Προσοτσάνης 0-1: Πειστική εμφάνιση πριν το ματς της χρονιάς

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η πρωταθλήτρια Προσοτσάνη κερδίζοντας με σκορ 1-0 την ποιοτική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Καλαμπακίου σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Αγίου Αθανασίου.

Με αυτή την νίκη η Προσοτσάνη με 62 βαθμούς παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Βώλακα τον οποίο υποδέχεται το Σάββατο στο ματς της χρονιάς με στόχο τη νίκη που θα φέρει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Από την άλλη το Καλαμπάκι που έπαιξε για το γόητρο και την ιστορία του, είδε αυτό το ματς ως ένα καλό τεστ ενόψει κυπέλλου μια την επόμενη Τετάρτη 10/5/23 ξεκινάει η σειρά αγώνων με τον Βώλακα με στόχο την πρόκριση στον τελικό για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα η Προσοτσάνη έκανε πειστική εμφάνιση και ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο σε όλη την διάρκεια του ματς.

Φάνηκε ότι το ήθελε περισσότερο, κυριάρχησε στις προσωπικές μονομαχίες και το 0-1 είναι μάλλον φτωχό μια και βρήκε απέναντι της ένα καταπληκτικό τερματοφύλακα τον Τάφα που κυριολεκτικά σε πολλές περιπτώσεις κατέβασε τα ρολά και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Η Προσοτσάνη σκόραρε με την αποκάλυψη του ματς τον 16χρονο Τσαγκαλίδη με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, όντας ο κορυφαίος σε απόδοση για την ομάδα του, αφού πέρα από το γκολ που πέτυχε βοήθησε τα μέγιστα τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά.

Η Προσοτσάνη είχε στο 40’ μεγάλη ευκαιρία σε τέτατετ του Γουνατίδη που το σταμάτησε ο Τάφα που στο δεύτερο μέρος σταμάτησε σε δύο παρόμοιες φάσεις τον Μάριο Τόπι που είχε και δοκάρι στο 53’ σε σουτ μέσα από την περιοχή.

Το Καλαμπάκι έμεινε ζωντανό με το 0-1 μέχρι το τέλος, δεν μπόρεσε όμως να δημιουργήσει την πολύ μεγάλη φάση.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Αντώνης Σιαμανής με βοηθούς Παύλο Μπόιτσιο και Φόφη Νικολαϊδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Τάφα, Πέτρο, Καλατζίδης, Κλόγκιρι, Δεμενελούδης(87’ Δεληγιώρογλου), Καρράς(77’ Σαββίδης Γιώργος), Μαυροβασίλης, Σωτηρέλης(46’ Μουζακίτης), Αγγελόπουλος(60’ Χιντζίδης), Καπτέλι, Προκοπίου.

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ, Αντωνιάδης, Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Πετρίδης, Ρούσσος(66’ Λίπο), Τσαγκαλίδης(73’ Τσακμακίδης Κώστας), Τόπι(88’ Λυκίδης), Γουνατίδης(73’ Ευκαρπίδης), Παυλίδης.

Φωτογραφίες: Γραφείο Τύπου Προσοτσάνης

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *