ΕΠΣ Δράμας Κ16 – ΕΠΣ Κιλκίς Κ16 0-2: Έλειψε το γκολ από την Δράμα | Όλα τα γκολ στο β’ μέρος

Την ήττα με 0-2 δέχτηκε το Κ16 της ΕΠΣ Δράμας από το αντίστοιχο τμήμα της ΕΠΣ Κιλκίς σε ένα παιχνίδι που το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια των παικτών του Μούλη Γρηγοριάδη.

Στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και απείλησαν με τους Παυλίδη, Γεωργακούδη με το 0-0 να παραμένει.

Στο 14’ ωραία ενέργεια του Τσαγκαλίδη για την Δράμα από αριστερά θα πατήσει περιοχή θα σπάσει την μπάλα στην μικρή περιοχή στον Κοτρόπουλο που με προβολή θα νικήσει τον τερματοφύλακα με τον διαιτητή να το ακυρώνει ως οφ σαϊντ.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Κοτρόπουλο, Παναγιωτίδη, Χατζηγεωργιάδη, Τσαγκαλίδη με το 0-0 να παραμένει.

Στο 30’ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν γκολ με το σουτ του Γρηγοράκου που βρήκε σε πόδι συμπαίκτη και άλλαξε πορεία με την σημαία του βοηθού να είναι σηκωμένη με το τέρμα να μην μετράει.

Στο 33’ η Δράμα θα πετύχει τέρμα με την κεφαλιά του Γεωργιάδη με την σημαία του βοηθού να είναι και πάλι σηκωμένη και τον γκολ να μην μετράει με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν με την Δράμα να έχει καλή παρουσία όμως το Κιλκίς τα γκολ.

Στο 47’ τετ α τετ του Γρηγοράκου με τον Γεωργακούδη, εκεί που νόμιζαν όλοι ότι θα μπλοκάρει την μπάλα ο δραμινός τερματοφύλακας θα κάνει ασταθείς απόκρουση με τον Γρηγορακούδη να κάνει το 0-1 για το Κιλκίς.

Στην συνέχεια η Δράμα απείλησε με τους Γεωργιάδη και Κοντρόπουλο χωρίς αποτέλεσμα.

 Στο 70’ οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι σε πέσιμο του Εξουζίδη μετά από ωραία προσπάθεια από δεξιά του Τσαγκαλίδη.

Στο 78’ ωραία εκτέλεση φάουλ του Ξυλαγατά θα νικήσει τον Γεωργακούδη και θα κάνει το 0-2 το οποίο και ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Από την Δράμα ξεχώρισαν οι: Γεωργιάδης, Τσαγκαλίδης, Κοτζαμάνης και Κοντρόπουλος, ενώ για το Κιλκίς οι: Ξυλαγατάς και Παυλίδης.

ΕΠΣ Δράμας(Γρηγοριάδης – Καρύπης):  Γεωργακούδης, Μυτιληναϊος, Μητρούσης, Κοτζαμάνης, Πανταζίδης, Χατζηγεωργιάδης, Γεωργιάδης, Κιοσσές, Τσαγκαλίδης, Κοντρόπουλος, Βασιλειάδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Εξουζίδης, Καρράς, Παναγιωτίδης, Κοντογιάννης Ι., Ζυρινίδης.

ΕΠΣ Κιλκίς(Παμπορίδης): Τερζίδης, Δεσποινίδης, Παυλίδης, Γυριχίδης, Σακαλής, Κακαβίτσας, Γρίβας, Κότσι, Γρηγοράκος, Χριστοφορίδης, Ξυλαγάτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *