Εθν. Αστ. Καλλιφύτου – Α.Ε. Αμπελοκήπων 0-4: Εύκολο απόγευμα για του φιλοξενούμενους

Την νίκη με 0-4 πέτυχε η Α.Ε. Αμπελοκήπων στην δύσκολη έδρα της Καλλιφύτου σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Ντίνου Τεγξίζογλου ήταν καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοση.

Οι Αμπελόκηποι από το πρώτο λεπτό είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και πίεζαν στο επιθετικό τρίτο. Έτσι στο 14’ ο Καραγκιοζίδης θα εκμεταλλευτεί το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και θα κάνει το 0-1 για την ομάδα του,

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τα ηνία της αναμέτρησης και χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με Λουκοβίτη, Μήτρε Κυσσίδη και Καραγκιοζίδη.

Στο 33’ ο Καραγκιοζίδης θα παίξει τον Θεοδωρίδη δεξιά αυτός θα βγάλει την σέντρα και με σουτ μέσα από την περιοχή ο Ηλιάδης θα κάνει το 0-2 για την ομάδα του.

Στο 42’ ο Κυσσίδης Κ. θα βγάλει την σέντρα ασταθής απόκρουση των αμυντικών, η μπάλα θα φτάσει στον Λουκοβίτη που θα περάσει 2 παίκτες και με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-3 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Καλλίφυτος παρουσιάστηκε βελτιωμένη όμως συνέχισαν οι Αμπελόκηποι να κυριαρχούν στο παιχνίδι και στο 57’ μετά από γέμισμα του Λουκοβίτη ο Βασιλειάδης με κεφαλιά έκανε το τελικό 0-4.

Εθν. Αστ. Καλλιφύτου (Κυριάκος Καρύπης): Τσαγγαλίδης, Καλανίδης, Νεοφυτίδης(79’ Χονδροπίδας), Σεμπελίδης, Δερμεδεσιώτης, Τσάκαλος, Κονδυλίδης(36’ Σαχανίδης), Κουτρουλάκης, Παρουτσής(60’ Τσέλα), Τρελλόπουλος, Μπαϊρακτάρι(46’ Κωφίδης).

Α.Ε. Αμπελοκήπων (Ντίνος Τεγξίζογλου): Κανάκης, Θεοδωρίδης, Κυσσίδης Κ., Βασιλειάδης, Τσερκέζος(65′ Βέις), Μίτρε, Τέλο(55′ Καραγιαννίδης), Κυσσίδης Αθ., Λουκοβίτης, Καραγκιοζίδης(65′ Μουρατίδης Πολυχρόνης), Ηλιάδης(46′ Κασαπίδης, 55′ Νικολαϊδης Άρης).

Δημήτρης Μπουτζέκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *