Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – Ορφέας Χωριστής 4-1: Μεγάλη νίκη για τους γηπεδούχους με χατ – τρικ Παρουτσή

Με τον καλύτερο τρόπο επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου κερδίζοντας με το επιβλητικό 4-1 τον 3ο της βαθμολογίας Ορφέα Χωριστής.

Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη ανέβηκαν στην 11η θέση με 22 βαθμούς, αντίθετα με την Χωριστή που έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής μένοντας στους 42 βαθμούς σε μια ήττα από την Καλλίφυτο που σε μεγάλο βαθμό την βγάζει εκτός τροχιάς τίτλου.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το πρώτο μέρος έληξε 0-0 χωρίς πολλές φάσεις και βάση της μορφής που είχε το ματς, λίγοι θα περίμεναν τέτοια εξέλιξη με 5 γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες στο β’ μέρος.

Όλα ξεκίνησαν από την φάση του 53’ με τον Φουρουντζή να σερβίρει και τον Στράτο Παρουτσή με ωραίο συρτό πλασέ από το ύψος του πέναλτι να γράφει το 1-0.

Το έργο της Χωριστής έγινε ακόμη πιο δύσκολο στο 68’ με τον Σοφιανίδη να βγάζει εξαιρετική κάθετη πάσα στον Παρουτσή που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 2-0.

Η Χωριστή έβγαλε αντίδραση και στο 71’ ο Δούμπλατζης έσπασε την μπάλα στον Μελισσίδη που με ωραίο συρτό σουτ μείωσε σε 2-1.

Ο Παρουτσής όμως είχε πολλά κέφια για τους γηπεδούχους και στο 78’ ουσιαστικά τελείωσε το ματς με ωραία κοφτή τρίπλα μέσα στην περιοχή πέρασε τον Κιουμουρτζή και με σουτ έκανε το 3-1.

Το κερασάκι στην «τούρτα» το πολύ ωραίο σουτ του Μαντά από το ύψος του πέναλτι στο γάμα της εστίας για το τελικό 4-1.

Η Χωριστή πίεσε ασφυκτικά στο τελευταίο 10λεπτό αλλά παρά τις ευκαιρίες που έκανε μείναμε στο θριαμβευτικό 4-1 για τους γηπεδούχους.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Φόφη Νικολαϊδου και Παναγιώτη Κουβαλάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Θωμάς Ματρακούκας):

Τσαγγαλίδης, Κυριακίδης, Νεοφυτίδης, Τσάκαλος(46’ Ουρσούζης), Παρουτσής, Ταχτσόγλου, Σοφιανίδης(82’ Χαραλαμπίδης), Σεμπελίδης, Ασλανίδης Μιχάλης(80’ Σαχανίδης), Μαντάς, Φουρουντζής(90’ Ζαμπούνης).

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Κιουμουρτζής, Παρασχίδης, Παπαεμμανουήλ(72’ Τζιρίτης), Παπαδόπουλος, Μανωλεσάκης, Καπουσούζης(87’ Τόσιογλου), Αμανατίδης, Αθανασίου(46’ Βουτσινάς), Κοντογιάννης(46’ Μελισσίδης), Κουμπρόγλου, Δούμπλατζης.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *