ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 2-3: Γκολ και θέαμα στην Πετρούσα |Μεγάλο διπλό για τον Μέγα

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Ξηροπόταμος στο χθεσινό γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο την Δόξα Πετρούσας με σκορ 2-3.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 12 βαθμούς με 4 νίκες, ενώ η Πετρούσα έμεινε χαμηλά στους 5 βαθμούς με μόλις μία νίκη σε 6 αγώνες.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ξηροπόταμος έκανε καλό πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 23′ με πέναλτι που κέρδισε ο Τανούσι από τον Μάριο Στόικου και εκτέλεσε ο Τσιάρας.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 28′ με τον Γάιδα, με την σέντρα όμως ο Τανούσι έκανε το 1-2 και λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Λυκίδης έκανε το 1-3.

Στο 35’ η Πετρούσα είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Γαϊδα να κάνει το 2-2, ενώ πρ΄ν το 3ο γκολ του Ξηροποτάμου ευκαιρίες έχασαν οι: Τανούση στο 36’ Δεμίσης στο 38’.

Στο β μέρος ή Πετρούσα πίεσε και στο 76′ μείωσε με τον Γεωργιάδη, ενώ ένα λεπτό πριν σε σουτ του Καλλέργη ο Ζιάκας έκανε την απόκρουση του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες στο β’ μέρος με Τανούσι και Λυκίδη, το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος στο 2-3.

Από την Πετρούσα ξεχώρισαν οι: Καλέργης και Γάϊδας, ενώ για τον Ξηροπόταμο : Λυκίδης, Τανούσι , Κιουμουρτζής, Καρασαββίδης χωρίς να υστερήσει κανείς

Σκόρερ: 28′ Γάιδας,76′ Γεωργιάδης / 24′ Π Τσιάρας 29′ Τανούσι 44′ Λυκιδης

Πετρούσα (Κυριακίδης): Ιακωβίδης, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Παλληκάρης, Αυγητίδης, Γαϊδας, Στοϊκου Μ., Γεωργιάδης, Καλλέργης, Δροσίδης.

Ξηροπόταμος (Ευθυμιάδης): Ζιάκα Κιουμουρζης, Δημίου Παρασκευαΐδης, Τσιάρας, Καμιδης Δεμίσης Καρασαββίδης Κυριακίδης Λυκίδης Τανούση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *