ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ 0-1: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα με υπογραφή Βραμέντζαλη

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα Κουδουνιων αφού κατάφερε και κέρδισε εκτός έδρας τον Ακρίτα Ν. Κρώμνης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, δημιούργησαν ευκαιρίες, με το 0-1 να τους αδικεί καθώς θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο μέρος τα Κουδούνια είχαν 3 καλές ευκαιρίες δύο με τον Σαρηπαυλίδη και μια με τον Μιχαηλίδη να ανοίξουν το σκορ με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη τα Κουδούνια κέρδισαν πέναλτι με τον Κονδυλίδη να αστοχεί, στο 55’ οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν και πάλι πέναλτι με τον Βραμέντζαλη να εκτελεί και τον και τον Κουρτίδη να αποκρούει την μπάλα και στην επαναφορά δεν θα διώξουν οι αμυντικοί η μπάλα θα φτάσει πάλι στον υψηλόσωμο στόπερ και θα ανοίξει το σκορ για τα Κουδούνια.

Στην συνέχεια ο Αστέρας είχε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ με τους Κονδυλίδη, Μετσικίδη, Μιχαηλίδη, Βασιλειάδη και Κουγιουμτσίδης για το τελικό 0-1.

Από τον Ακρίτα αποβλήθη και ο τερματοφύλακας Κουρτίδης αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Ακρίτας Ν. Κρώμνης (Μάρτζιος): Κουρτίδης, Βουλόδημος, Πλακίδης, Δερμεδεσιώτης, Ταντσίδης, Καλαϊδόπουλος, Σαμουλαδάς, Μωϋσιάδης, Παπαδόπουλος Κ., Καρατζιάς, Μωϋσιάδης Σ.

Αστέρας Κουδουνίων(Σαρακασίδης): Πουλάς, Σιδηρόπουλος, Γιαβρίδης, Τουνγκελίδης, Βραμέντζαλης, Βασιλειάδης, Λέκοβιτς, Μιχαηλίδης, Σαρηπαυλίδης, Κονδυλίδης, Γιαριτζίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *