ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ-ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 2-3: Νίκη ψυχολογίας για το Καλαμπάκι |Παράπονα απο την διαιτησία της αναμέτρησης το Φωτολίβος

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο Φωτολίβος με το Καλαμπάκι να παίρνει σπουδαίο διπλό και να παραμένει αήττητος μετά από 6 αγωνιστικές. 

Το ματς ξεκίνησε με δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 20′ τέτατετ ο Βεζύρης και ένα λεπτό μετά σουτ του Τζιβανάκη λίγο άουτ.

Στο 29′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Κωνσταντινίδη για να γίνει το 1-1 στο 34′ με αυτογκόλ του Δημητρίου που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Αμφίρροπο το παιχνίδι και στο β μέρος άνοιξε το σκορ από το 75 και μετά.

Στο 79′ από κόρνερ του Κωνσταντινίδη ο Κλόγκιρι με κεφαλιά θα κάνει το 1-2, για να έρθει το 1-3 δύο λεπτά μετά με τον Σαββίδη από πάσα του Κωνσταντινίδη.

Το Φωτολίβος δεν παράτησε το παιχνίδι και κατάφερε με τον Χατζίδη να ξαναμπεί στο ματς μειώνοντας σε 2-3 και να έχει δύο καλές ευκαιρίες με τον Παρασκευά και τον Ευσταθιάδη για να φέρει το ματς στην ισοπαλία.

Πολλά παράπονα για την διαιτησία εξέφρασαν οι γηπεδούχοι.

Σκόρερ: Αυτ 34′ Δημητρίου, 86’Χατζιδης / 29′ Κωσταντινίδης, 79΄Γκλόγκερι 81΄Σαββίδης

Φωτολίβος (Μαιχαρίδης): Δικταπανίδης, Χαρέμι, Μακράκης, Χατζίδης, Χατζησαββίδης, Παρασκευάς, Μπλιαζάκης, Ευσταθιάδης,Ρουμελιώτης Κωνσταντινίδης, Βεζύρης.

Καλαμπάκι (Μουρατίδης): Τότκας, Πέτρο, Παπαλιάς, Καρατζόγλου Μ., Γκλόγκερι, Κυριαζάκης, Δημητρίου, Λεονταρίδης, Αγγελόπουλος, Κωνσταντινίδης, Τζεβανάκης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Σαββίδης, Δεμενελούδης, Ισάκου, 

Φώτο : Ελένη Ευστρατιάδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *