Προσοτσάνη Γ.Σ. – Άρης Μικροχωρίου 3-1: Με δεύτερη νίκη στο μεγάλο τελικό οι ασταμάτητοι γηπεδούχοι(ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας εξασφάλισε η ομάδα της Προσοτσάνης κερδίζοντας για 2ηφορά με σκορ 3-1 τον αξιόμαχο και ανταγωνιστικό Άρη Μικροχωρίου.

Μια ασταμάτητη Προσοτσάνη με τον Φώτη Χατζηκυριάκου σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετρώντας πλέον 11 συνεχόμενες νίκες, 7 στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο σε ένα καταπληκτικό σερί που το σπάει και το μεγαλώνει από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος την πρώτη τελική στο ματς είχαν οι γηπεδούχοι με μακρινό σουτ του Πατένταλη που πέρασε άουτ.

Από σέντρα του Παναγιώτου και σουτ του Κώστα Τσακμακίδη η μπάλα πέρασε κόρνερ στο 18’ που εκτέλεσε ο Ρούσσος και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ο Κώστας Τσακμακίδης έκανε το 1-0 για την Προσοτσάνη.

Άμεση η απάντηση του Μικροχωρίου στο 23’ από σέντρα του Ζήση πέρασε η μπάλα από τον Παπαμιχαήλ, βρήκε το χέρι του Αβράμη και ο ρέφερι της αναμέτρησης έδωσε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κουμπρόγλου κάνοντας το 1-1.

Η Προσοτσάνη παραλίγο να απαντήσει άμεσα όταν σε λάθος διώξιμο του Τότκα η κεφαλιά του Χρήστου Παναγιώτου πέρασε άουτ.

Το Μικροχώρι είχε ένα καλό σουτ του Γκαμότσου που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Αβραάμ.

Ένα παρόμοιο λάθος παίξιμο του Τότκα με τα πόδια παραλίγο να στοιχίσει την ομάδα του αλλά το σουτ του Πατένταλη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Η Προσοτσάνη στο πρώτο μέρος είχε και δεύτερο δοκάρι σε σέντρα σουτ του Παναγιώτου στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ, για να έχει το Μικροχώρι λίγα λεπτά μετά ένα καλό σουτ του Τόπι άουτ.

Η Προσοτσάνη πίεσε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και αφού έχασε κλασσική ευκαιρία στο 45’ σε κάθετη πάσα του Κώστα Τσακμακίδη και τέτατετ του Λάμπρου που απέκρουσε σωτήρια ο Τότκας, ήρθε στο 45+3 το 2-1 από πολύ ωραία σέντρα του Χρήστου Παναγιώτου από αριστερά και ωραία κεφαλιά στο γάμα από κοντά του Λάμπρου.

Στο δεύτερο μέρος η Προσοτσάνη έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, είχε δύο καλές στιγμές με τον Κώστα Τσακμακίδη και μια με τον Δροσίδη και στο 88’ σκόραρε το 3-1 από προσπάθεια και πάσα του Δροσίδη και πλασέ του Προκοπίου.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Θόδωρο Μαμσάκο και Ρηγούλη Στέφανο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ, Πετρίδης, Καλαϊτζής(74’ Τσακμακίδης Άρης), Παπαμιχαήλ(74’ Δροσίδης), Αστερίου, Παυλίδης, Αβράμης, Ρούσσος(59’ Παναγιωτίδης), Λάμπρου(54’ Μωϋσίδης), Τσακμακίδης Κώστας, Παναγιώτου Χρήστος(79’ Προκοπίου).

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Τότκας, Γκαμότσος, Ματσίνης(31’ Βαβάτσης), Ζήσης, Καζάκης(46’ Κοσκερίδης), Μπραζιώτης, Δαφνάκης(46’ Πεντεζίδης), Τόπι, Κουμπρόγλου(65’ Κωνσταντινίδης Μιχάλης), Μύγας(46’ Βασιλειάδης), Τουμαντζίδης Ανέστης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *