Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Δόξα Βώλακα 0-1: Κέρδισε και στη ρεβάνς και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου για 3η συνεχόμενη χρονιά!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Συνεχίζει να γράφει ιστορία η Δόξα Βώλακα κερδίζοντας σήμερα 1-0 στον Άγιο Αθανάσιο τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο και εξασφαλίζοντας έτσι για 3η συνεχόμενη χρονιά την παρουσία της στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας.

Πολύ μεγάλη πρόκριση και νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Μέγας Αλέξανδρος.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό, με αρκετές δυνατές μονομαχίες και αρκετό πάθος από τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή μπάλας που ήταν όμως ανούσια και φλύαρη η υπεροχή τους μια και απείλησαν ελάχιστα την εστία του σταθερότατου για ένα ακόμη παιχνίδι Βαγγέλη Παγκάκη.

Πάντως οι γηπεδούχοι στο 0-0 διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε προσπάθεια του Ευκαρπίδη μέσα στην περιοχή για πέναλτι που δεν δόθηκε.

Από την άλλη μεριά ο Βώλακας ήταν πολύ επικίνδυνος και στις κόντρα επιθέσεις και το έργο του απλοποιήθηκε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με το γκολ του καλύτερου του παίκτη στο ματς Νίκου Στάικου, ενώ ακόμη ξεχώρισαν οι Πέτρος Μποσκοψίου, Τολμαϊδης και Καρπιτσάρης, χωρίς να υστερήσει κανείς από τους υπόλοιπους.

Από τους γηπεδούχους που έδωσαν τον αγώνα τους, προσπάθησαν μέχρι το τέλος και έδειξαν ότι κάθε άλλο παρά τυχαία δεν είναι η φετινή τους πορεία στο πρωτάθλημα, πολύ καλά δείγματα έδειξαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας ο αριστερός μπακ Ντόβας και ο φορ Ευκαρπίδης, ενώ στους διακριθέντες ήταν οι Κοσμάς Παπαδόπουλος, Στεργιανός και Γιώργος Παπαζώτος.

Φάσεις αγώνα

Στο 6′ σέντρα σουτ του Μαρκόπουλου μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος.

Στο 7′ φάουλ εκτελεί ο Παπαζώτος κεφαλιά του Παπαδόπουλου άουτ.

Στο 18′ πτώση του Νίκου Στάικου από σέντρα του Σταμπουλή, παίζεται από τον ρέφερι.

Στο 20′ μεγάλη ευκαιρία για τον Βώλακα.

Ο Στάικος βγάζει ωραία μπαλιά στον Τσαμπάζη που βγαίνει από πλάγια τετατετ το σουτ διώχνει ο τερματοφύλακας  Παπαδόπουλος Κοσμάς στην επαναφορά σουτ του Ηλία Σταμπουλή άουτ.

Στο 28′ πτώση του Ευκαρπίδη μέσα στην περιοχή παίζεται από τον ρέφερι της αναμέτρησης. Έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτι.



Στο 33′ καλό σουτ από πλάγια του  Στάικου Νίκου άουτ.

Στο 41′ σέντρα του Μαρκόπουλου προβολή του Στάικου άουτ.

Στο 43′ κόρνερ του Σταμπουλή κατεβάζει την μπάλα ο Παπαδόπουλος Κοσμάς δεν την συγκρατεί και ο Στάικος Νίκος που καραδοκεί από κοντά με σουτ κάνει το 0-1.

Β μέρος
Στο 51′ σέντρα του Τουμαντζιδη Δημήτρη πάνω στον Τσενεκλίδη με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι

Στο 52′ σουτ του Ευκαρπίδη άουτ.

Στο 55′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στάικου δύσκολα σε κόρνερ διώχνει ο Κοσμάς Παπαδόπουλος.

Στο 56′ πτώση από μαρκάρισμα του Καραγιαννίδη παίζεται από τον ρέφερι.

Στο 65′ σέντρα του Σταμπουλή δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά ο Στάικος και έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στο 68′ στην κόντρα ο Βώλακας πάσα του Βασιλειάδη ο Στάικος καλό σουτ μέσα από την περιοχή λιγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 77′ ωραία μπαλιά του Παπαζώτου ο Ευκαρπίδης κατεβάζει ωραία την μπάλα και κάνει συρτό σουτ άουτ.


Στο 87′ συρτό σουτ του Σέγκου μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος.

Στο 91′ σουτ του Σταμπουλή Δημήτρη άουτ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκεούδης Νίκος με βοηθούς Δήμητρα Κοτανίδου και Βαγγέλης Χασιώτης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης):

Παπαδόπουλος Κοσμάς, Παπακωνσταντίνου(52’ Κοντρόπουλος), Ντόβας, Καραγιαννίδης Δήμος, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Στεργιανός, Μπαμπασαλή(58’ Τσαγκαλίδης), Περπερίδης(46’ Παναγιώτου Φορης), Τουμαντζίδης Δημήτρης(67’ Ξενίδης), Παπαζώτος, Ευκαρπίδης.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Τολμαϊδης, Καρπιτσάρης Νίκος, Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Βασιλειάδης Μίλτος, Μαρκόπουλος(46’ Σέγκος), Δράμπαλης Ντίνος, Τσαμπάζης Γιάννης(89’ Σταμπουλής Δημήτρης), Σταμπουλής Ηλίας(84’ Παπαδημητρίου Παναγιώτης), Στάικος Νίκος(88’ Δερμεντζής).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *