Α.Ε. Καλαμπακίου – Δόξα Πετρούσας 3-0: Δίκαιη νίκη για τους γηπεδούχους που παραμένουν σε τροχιά πρωταθλητισμού

Σε τροχιά πρωταθλητισμού η Α.Ε. Καλαμπακίου κέρδισε δίκαια στο γήπεδο της με σκορ 3-0 την Δόξα Πετρούσας ανεβαίνοντας στους 30 βαθμούς και την 4η θέση της βαθμολογίας έχοντας με παιχνίδι λιγότερο 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με 40-14 τέρματα και φυσικά την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη μεριά η Δόξα Πετρούσας που είχε τις δύο βασικότατες απουσίες του Λάζαρου Ξενίδη και του πρώτου της σκόρερ Θόδωρου Καλλέργη που ήταν τιμωρημένοι, παρέμεινε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες με 27-28 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2’ ο Καγιάογλου ανατράπηκε σύμφωνα με τον ρέφερι από τον Παναγιώτογλου και σφύριξε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κωνσταντινίδης Κώστας αλλά απέκρουσε ο Μιχαηλίδης πέφτοντας στην γωνία του.

Το Καλαμπάκι δεν πτοήθηκε, συνέχισε να έχει τα ηνία του ματς και στο 25’ από πάσα του Κωνσταντινίδη με δυνατό σουτ ο Καγιάογλου έγραψε το 1-0.

Μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Κωνσταντινίδη Κώστα από κοντά άουτ και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο β’ μέρος ήταν λογικό να ανεβάσει τις γραμμές της η Πετρούσα ψάχνοντας την ισοφάριση, το Καλαμπάκι βρήκε χώρους και τελείωσε το ματς μέσα σε 2 λεπτά στο 80’ με κοντινό σουτ του Στέφανου Αλμανίδη και δύο λεπτά μετά με ωραίο συρτό σουτ έξω από την περιοχή του Λευτέρη Τζιβανάκη για το τελικό 3-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς Γεωργία Δημητριάδου και Παύλο Μπόιτσιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Κελετζής, Πέτρο, Διαμαντί(87’ Δημητρίου), Κλόγκιρι, Δεμενελούδης(83’ Μουζακίτης), Δημητριάδης Γρηγόρης, Καγιάογλου(87’ Στρατηγέλης), Μαυροβασίλης, Αλμανίδης Στέφανος(87’ Ηλιόπουλος), Καπτέλι, Κωνσταντινίδης Κώστας(65’ Τζιβανάκης).

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Μιχαηλίδης, Χατζησαββίδης(85’ Γιασγκουλίδης Π.), Γιαγκούλας, Παναγιώτογλου(85’ Κατσαβουνίδης Μ.), Τουκμακτσής(78’ Ουζούνης Ε.), Γάιδας, Κυριακίδης Σταύρος, Κοντογιάννης, Κατσαβουνίδης Π., Ουζούνης Γ.(78’ Ζεδαμάνης), Κύρτσης(46’ Γεωργιάδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *