Άρης Φωτολίβους – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-1: Συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες

Ισόπαλο 1-1 έληξε το εξάποντο παραμονής μεταξύ του Άρη Φωτολίβους και του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου σε παιχνίδι που πραγματικά τα είχε όλα και κράτησε σε αγωνία τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν μέχρι και το τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο.

Με αυτή την ισοπαλία ο Άρης Φωτολίβους είναι στην 11η θέση με 16 βαθμούς, έχοντας 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες με 23-30 τέρματα, ενώ σε πιο δύσκολη θέση ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου στη 12η θέση του μπαράζ με 9 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 11 ήττες με 17-36 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς όπως είπαμε ήταν συναρπαστικό και αποζημίωσε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Είχε πάρα πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 70’ σε κάθετη πάσα του Ευσταθιάδη και ωραίο κοντινό σουτ της χρυσής αλλαγής του Στράτου Κονταξή του Νεβεσκιώτη.

Από εκεί και πέρα το ματς κρέμονταν σε μια κλωστή με το Φωτολίβος να έχει δύο τεράστιες ευκαιρίες στο 84’ με τον Ευσταθιάδη τέτατετ να στέλνει την μπάλα πάνω στον Ζιάκα και δύο λεπτά μετά ο Ρουμελιώτης να έχει σουτ στο κάθετο δοκάρι και από την άλλη μεριά ο ψυχωμένος Ξηροπόταμος να έχει σουτ του Κελεσίδη που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Δημήτρης Στοϊμενίδης, να κερδίζει πέναλτι με τον Κελεσίδη στο 90’ που μετέτρεψε σε γκολ ο Λυκίδης για το 1-1 και με την λήξη τεράστια ευκαιρία για τον Ξηροπόταμο με τον Λυκίδη να προλαβαίνει την έξοδο του Δεληγιώρογλου και να κάνει το πλασέ ελάχιστα άουτ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς Στέργιο Ανδρέογλου και Χάρη Θαμνίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Στράτος Κονταξής):

Δεληγιώρογλου Γιάννης, Χατζηπουργάνης, Στοϊμενίδης, Γεωργιάδης Δημήτρης, Κανταρτζής, Μουλαδάκης, Ρουμελιώτης, Γεωργιάδης Νίκος, Χαρέμι(61’ Νεβεσκιώτης), Ευσταθιάδης(97’ Καράνταης), Ιορδανίδης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Γιώργος Σαμαράς):

Ζιάκας, Πάππος, Δημίου, Τσιάρας(67’ Οικονομίδης, 96’ Χαρίσκος), Κελεσίδης(99’ Ωραιόπουλος), Καλαϊδόπουλος, Κιοσσές(46’ Άρμεν), Μελικίδης, Ιωαννίδης, Πάνος, Λυκίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *