Καλύτερη 11αδα της 16ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Κάθε εβδομάδα τέτοια ώρα και έχοντας πλήρη εικόνα της 16ης αγωνιστικής από το μοντάζ των αγώνων, πάμε να δούμε την καλύτερη 11αδα της 16ης αγωνιστικής με την υπενθύμιση ότι η επιλογή μας γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό σπορ γίνεται από τις ομάδες που κέρδισαν ή πήραν θετικό αποτέλεσμα αυτή την αγωνιστική.

1: ΖΙΑΚΑΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στο 1-1 μέσα στο Φωτολίβος.

Καταπληκτική απόκρουση στο 0-0 σε σουτ του Ρουμελιώτη στο πρώτο μέρος, αλλά όλα τα λεφτά είναι στο 85’ με το σκορ 1-0 εις βάρος της ομάδας του η απόκρουση στο τέτατετ με τον Ευσταθιάδη και λίγο αργότερα έφτασε η ομάδα του στην ισοφάριση.

2: ΔΕΡΜΕΝΤΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ(Δόξα Βώλακα):

Από τα καλύτερα φετινά ματς του 17χρονου δεξιού μπακ των πρωταθλητών, εξαιρετικός στο 1-0 της ομάδας του μέσα στην Καλλίφυτο, παραλίγο να πετύχει και ένα υπέροχο γκολ σε μακρινό σουτ με το εξωτερικό φάλτσο υποχρεώνοντας τον Τσαγγαλίδη σε εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ.

3: ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.):

Η αποκάλυψη του φετινού Πανδραμαϊκού, αναντικατάστατος στο αριστερό άκρο της άμυνας, ένα ακόμη πολύ ώριμο παιχνίδι στη σπουδαία εμφάνιση και νίκη της ομάδας του με 2-1 στην δύσκολη έδρα του Αγίου Αθανασίου.

4: ΒΡΑΜΕΝΤΖΑΛΗΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Απροσπέλαστος ο αρχηγός του ΠΑΟΠ, πραγματικός ογκόλιθος στην άμυνα δεν έχασε σχεδόν ούτε μια προσωπική μονομαχία στο νικηφόρο 4-0 της ομάδας του απέναντι στον Ορφέα Χωριστής.

5: ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι από τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό στο 0-0 της ομάδας του με την Προσοτσάνη σε ματς που είχε ελάχιστες φάσεις και σε ένα τέτοιο παιχνίδι λογικό ήταν να ξεχωρίσουν ποδοσφαιριστές από την άμυνα.

6: ΠΕΤΡΙΔΗΣ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Αναγεννημένος από την στιγμή της επιστροφής του στην Προσοτσάνη, ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι από τον αμυντικό μέσο στο ισόπαλο 0-0 της ομάδας του με τους Αμπελόκηπους.

7: ΔΑΦΝΑΚΗΣ Κ.(Άρης Μικροχωρίου):

Από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια για τον ταλαντούχο εξτρέμ, συνέβαλε τα μέγιστα στο 3-2 της ομάδας του επί του Άρη Καλαμώνα.

Καταπληκτικό κοντρόλ στον αέρα και πριν σκάσει η μπάλα στο έδαφος με σουτ το 1-0 μόλις στο 1’ και στο 79’ με ξαφνικό μακρινό σουτ για το 3-1.

8: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ(Άρης Φωτολίβους):

Πολύ καλό ματς από τον ανασταλτικό μέσο του Φωτολίβους στο 1-1 της ομάδας του με τον Ξηροπόταμο με πολλά τρεξίματα βοήθησε τα μέγιστα.

9: ΤΣΙΜΙΣΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Ένα ακόμη εξαιρετικό ματς από τον ταχύτατο φορ στο 4-0 της ομάδας του μέσα στη Χωριστή.

Από τα δικά του πόδια με καταπληκτική κάθετη πάσα στον Βακιρτζή ξεκινάει το 0-1, ψύχραιμος σκοράρει το 0-2 με εύστοχα εκτελεσμένο πέναλτι και όλα τα λεφτά η προσποίηση που αφήνει την μπάλα κάτω από τα πόδια του για να κάνει την σέντρα ο Μπιαζάκης Αχιλλέας και με τακουνάκι ο Βακιρτζής να γράψει το 0-3.

10: ΚΑΠΤΕΛΙ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Συνεχίζει το Καλαμπάκι την ανοδική του πορεία με το 3-0 απέναντι στην Πετρούσα με τον κεντρικό μέσο της ομάδας Μάρκο Καπτέλι να είναι και πάλι εξαιρετικός και να βοηθάει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του.

11: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.):

Φοβερή χρονιά για τον πρώτο σκόρερ του Πανδραμαϊκού φέτος, μέσα σε όλες τις φάσεις στο νικηφόρο 2-1 μέσα στον Άγιο Αθανάσιο και το αποκορύφωμα φυσικά η προβολή και το γκολ που πέτυχε στο 72’ για το 1-2.

Δ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *