Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 3-0: Κέρδισε και ανέβηκε μόνος πρώτος στην κορυφή

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου που σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας με το νικηφόρο 3-0 απέναντι στον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου.

Στους 42 βαθμούς πλέον ο Μέγας με 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με 36-13 τέρματα έχοντας και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, παραμένει σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση ο Εθνικός Αστέρας Καλλίφυτου με 6 βαθμούς στη προτελευταία θέση με 2 νίκες και 17 ήττες σε 19 αγώνες και 9-57 τέρματα πάντα με την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 25’ από πλασέ του Σάββα Ευκαρπίδη μέσα από την περιοχή.

Η Καλλίφυτος για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ανταγωνιστική, τα πάντα όμως ουσιαστικά κρίθηκαν στο 67’ με τον Ευκαρπίδη και πάλι να σκοράρει με πλασέ στο 2ο δοκάρι μετά από προσπάθεια του Μπαμπασαλί.

Το ματς έκλεισε και με 3ο γκολ για τους γηπεδούχους στο 78’ με τον Κοντρόπουλο σε κενό χώρο να μπαίνει στην περιοχή και να σκοράρει.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Παύλο Μπόιτσιο και Μάριο Θεοφανίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης): Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου(63’ Κοντρόπουλος), Σκάρογλου, Καραγιαννίδη Δήμος, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Ζεκερίδης, Ευκαρπίδης(82’ Βασιλακάκης), Τουμαντζίδης Δημήτρης(82’ Κλώτσικας), Τσαγκαλίδης, Παπαζώτος, Μπαμπασαλή.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Κυριάκος Καρύπης):Τσαγγαλίδης, Τσακάλος, Νεοφυτίδης, Ματσιώρης, Δερμεδεσιώτης, Παλατσίδης, Σαχανίδης, Μπαϊρακτάρι, Κονδυλίδης, Τρελλόπουλος Νίκος, Παρουτσής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *