Α.Ε. Καλαμπακίου – Άρης Μικροχωρίου 3-1: Κρατάνε μόνο τους τρεις βαθμούς οι γηπεδούχοι απέναντι στο πολύ καλό Μικροχώρι

Μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης κρατάει η Α.Ε. Καλαμπακίου από το παιχνίδι με τον Άρη Μικροχωρίου και το τελικό 3-1.

Μια νίκη που κρατάει ζωντανούς τους γηπεδούχους στη μάχη της κορυφής μια και ανέβηκαν στους 37 βαθμούς στη 4η θέση μόλις στο -5 από την κορυφή με 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες και 46-18 τέρματα.

Αντίθετα ο Άρης Μικροχωρίου μπορεί να παρέμεινε στην 11η θέση με 18 βαθμούς, νιώθει πλέον όμως καυτή την ανάσα του Ξηροποτάμου που πλησίασε στο -3. Το Μικροχώρι που έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 11 ήττες με 23-46 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Στη ροή του ματς το Καλαμπάκι ήταν μέτριο έως κάκιστο στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με συρτό σουτ έξω από την περιοχή του Γκαμότσου.

Στο β’ μέρος κάπως βελτιώθηκαν οι γηπεδούχοι χωρίς όμως να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και κατάφεραν στο 60’ με τον Καγιάογλου να ισοφαρίσουν σε 1-1, με ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα.

Ολική ανατροπή 10 λεπτά μετά με πρωταγωνιστή και πάλι τον Νίκο Καγιάογλου που σε φάση διαρκείας με σουτ στα όρια της περιοχής έκανε το 2-1.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε λίγο πριν το τέλος από διώξιμο του Πλάτων Αθανασιάδη και πλασέ σε κενή εστία από τον Λαζαρίδη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σιουμπάρας Νίκος με βοηθούς Κοτανίδου Δήμητρα και Ανδρέογλου Στέργιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης): Σαββίδης, Πετρίδης, Διαμαντί, Κλόγκιρι, Δεμενελούδης, Πασχαλίδης, Καγιάογλου, Δημητριάδης Γρήγορης, Αλμανίδης Στέφανος, Καπτέλι, Κωνσταντινίδης Κώστας.

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Μπάμπης Μύγας): Αθανασιάδης Πλάτων, Γεωργιάδης Α., Πεντεζίδης, Αποστολίδης, Καζάκης, Αυγητίδης, Δαφνάκης, Τόπι, Κοκοτσάκης Μανώλης, Ζήσης, Γκαμότσος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *